Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, February 19, 2018

Salam 2018

Assalamualaikum

Allahu...lamanya aiii M tak berbelog.. Kekok bebenor nk menaip aih... 
Rasa macam2 nak cerita, tapi tak tau nk mula dari mana..huhuhu.. Otak tetiba jemmmm...hahaha..

Rasanya nak kena refresh balik my medula oblogata dan kengkawannya...kikiki...time menaip ni pun mata berat ja. Tengok jam 4.45pg, patut la pun mata macam ada ketui bata dok tergantung ni. Sesambil dok layan my hero bongsu yg baru mangkit tidoq balik ni, tu pasai godek2 balik belog yg bertahun tak aktif ni.. 

My anak soleh Mirza Al-Kasyfi ni kalau dia lena awal, time camni mudah bangun semula..so, ibu dia terpaksa la melayan sampai dia nk tidoq balik...huwaaaa..mata ibu dh berat nak oiii..

Ok la kengkawan..setakat ni dulu la yea, nanti M sambung cerita lagi..kl ada yg sudi baca belog ni, mekasih banyak M ucapkan..lap u all bebanyak..mmmuahhh 

Ok, babai..tatatititutu..Wassalam..

3 jejari yang tajam menaip:

Cik Ai said...

akakkkkkkkk
rindunyaaaaaa!

lama kan kita x berblog,nk start cerita pun xdah x pandai,rindu masa dulu,masa kita g ghatering dl tu..

rindu akak 200%
muahhhh

Hans said...

wah
4.45 pagi tu
memang mengantuk betul lah jawabnya
teruskan berblog :)

Nora Karim said...

Rindunya... lama tak singgah sini. Harap semuanya sihat walafiat la yea...