Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, February 19, 2018

Salam 2018

Assalamualaikum

Allahu...lamanya aiii M tak berbelog.. Kekok bebenor nk menaip aih... 
Rasa macam2 nak cerita, tapi tak tau nk mula dari mana..huhuhu.. Otak tetiba jemmmm...hahaha..

Rasanya nak kena refresh balik my medula oblogata dan kengkawannya...kikiki...time menaip ni pun mata berat ja. Tengok jam 4.45pg, patut la pun mata macam ada ketui bata dok tergantung ni. Sesambil dok layan my hero bongsu yg baru mangkit tidoq balik ni, tu pasai godek2 balik belog yg bertahun tak aktif ni.. 

My anak soleh Mirza Al-Kasyfi ni kalau dia lena awal, time camni mudah bangun semula..so, ibu dia terpaksa la melayan sampai dia nk tidoq balik...huwaaaa..mata ibu dh berat nak oiii..

Ok la kengkawan..setakat ni dulu la yea, nanti M sambung cerita lagi..kl ada yg sudi baca belog ni, mekasih banyak M ucapkan..lap u all bebanyak..mmmuahhh 

Ok, babai..tatatititutu..Wassalam..

9 jejari yang tajam menaip:

Cik Ai said...

akakkkkkkkk
rindunyaaaaaa!

lama kan kita x berblog,nk start cerita pun xdah x pandai,rindu masa dulu,masa kita g ghatering dl tu..

rindu akak 200%
muahhhh

Hans said...

wah
4.45 pagi tu
memang mengantuk betul lah jawabnya
teruskan berblog :)

Nora Karim said...

Rindunya... lama tak singgah sini. Harap semuanya sihat walafiat la yea...

Cik Tie said...

Wahh 4.45 pagi.. memang mengantuk yang amat la. Tapi apa boleh buat kan

شركة تاج said...



شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

شركة تاج said...


تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

شركة تاج said...



افضل الخدمات المنزلية المقدمة بمدينة الخبر من شركة تاج 0551844053 فخدمات شركتنا عديده ومتعددة ومنها شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر


شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف بالقطيف
شركة طيوب لتسليك المجارى بالخبر

شركة تاج said...


شركة تاج لخدمات التنظيف بابها وخميس مشيط 0551844053وتشمل تنظيف للمنازل والمجالس
والكنب وكذلك تنظيف السجاد والموكيت باحترافية عالية .

شركة تنظيف شقق بابها
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بابها
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة كشف تسربات المياه ببقيق
شركة مكافحة حشرات بجازان

______________________

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)