Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, February 08, 2014

Rindunya Nak Blogging

Salam Ukhuwah buat kengkawan yg masih setia jenguk my blog. Lama sungguh M x dapat nak hapdet blog ni sejak dah takda wifi kat my umah ni..

Mohon maaf yg berbilion banyaknya pada kengkawan blogger terutama sekali GSFians sebab M dah tak dapat nk bw secara aktif macam dulu2. Cuma wassap dan wechat saja tempat berbual supaya ukhuwah antara kita masih terjalin..

Rindunya detik indah berbelog dedulu... Sentiasa saling menziarahi antara blog... Bertanya khabar dan berkongsi suka duka dalam entry masing2...

M masih lagi berharap kalau pihak TM dapat atasi masalah kes kecurian kabel suatu hari nanti so dapat la M blogging lagi nanti.

Salam Rindu dari M sekeluarga ^_^

Wassalam

30 jejari yang tajam menaip:

umi alya said...

bersabar ya.. kalu ada kesempatan pastinya dpt update blog kembali

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat berblogging kembali...;)

Cik Nur™ said...

kak m tetap dalam ingatan..

rindu jugak nak baca cerita2 kak M...

Rosmiza Ali said...

Salam hujung minggu M.. Samalah kita.. Mieza ni wifi ade jer, tapi skang komitmen makin bertambah.. Tak dan dah nak update blog or bw selalu.. Ni pun strugle gak singgah umah2 member2 blog.. Rindu.. =)

Sue-Rya Qistina said...

semoga segala urusan M dipermudahkan ye. take care!

Kesuma Angsana said...

serius lama x menyinggah sini M !

eima said...

tak leh guna internet lain....

Tihara said...

dah lama M tak updet kan
moga M sihat sentiasa
akak dah give up dgn tm
akak tuko maxis brodben ok sikt
jarang masalah

LYAfrina said...

alahai M..
byk2 bersabar ye.. mudahan semuanya dpt diatasi..insyallah..

or.. M cuba la pakai wifi lain selain TM

Solehah Shamsuddin said...

its ok kak. kami faham. tc ye kak :)

Deqla Manjew said...

rindu juga nak baca celoteh M dlm blog ni.. deqla pun dah kureng la sekrg sbb tenet opis problem gak.. hukhuk.. salam rindu to u too..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...si M,

orait..xper. datang sini visit kekawan..

mselim3

Kesuma Angsana said...

xperlah mai.. take yr time yer

Nurul Hidayah said...

Mudah2an dpt diatasi dlm masa terdekat :)

Nurul Hidayah said...

yeeea... follower ke #1000 seronok nampak banyak kosong..kosong... haha

shasha yacob said...

jgn risau cik M. kita sentiasa jenguk cik M. x)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

lama bunda tak singgah sini...apa kabar M..

lelamaisara said...

rindu kak m....saya pon dah lama tak update kak..heheh

Cik Aini said...

kak M..
gendunya kat akak..
Ai pun dah jarang update..dah sebulan kot terbiar..huhu

**moga akak baik2 sj,moga akak sihat hendaknya..amin

N.Aima K said...

miss you tooo!!

E'in said...

ein pun dh mls nk blogging kak.. hihi

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari bunda...

Cho Zila said...

alahai sunyijer....

ieta mat sa'ad said...

blog mmg mcmni... lama tinggal jadi rindu. kalo takde masa atau kurang idea nk up n3, blogwalking je

ieedaz @ mama_isha said...

rindu kat M........ mcm2 cerita dh terlepas ni.. kite pun baru nak start blogging balik :) take care ye M

nanieybarnieylurviey said...

Masing2 busy kan kak M. Nani bru nk jenguk kengkawan. Tp ramai jgk yg kurang aktif. Nasib la ada IG. Jenguk2 kt ig

Khairani Bahaudin said...

:-) Ada masa blogging lagi M.

QasehnyaRania said...

singgah melawat M:)
M dh bersalin ke??

Deq's Qienz said...

slmt hr raya kak m

pssttt tq ats pmbetulan

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh bw cn http://mummysupplementshop.blogspot.com/