Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, August 06, 2013

Kad Raya, Bookmark Raya & Kad Jemputan Kawen Raya ^_^


Wah! Sukanya hati ni bila encik posmen singgah my umah..dalam hati dok kata ni mesti ada kad raya untuk Si Matatajam..hi hi hi...Yes! Memang betoi pun..hati berbunga riang tetiba... Walaupun tahun ni tak semeriah tahun lepas, tapi masih ada yang sudi bagi kad raya kat M ni.. Tq so much friends.. In Shaa Allah kalau takda aral melintang, tahun depan M balas yek..


Jom tengok kad raya yang M terima ^_^


(Kiri)Bookmark raya dari Ina IntaNBerliaN..comey sangat anak2 Ina kan..
(Kanan) Bookmark raya dari Jemari Suri @ kak Maz beserta sampul raya satu set..

(Kiri) kad raya dari Cik Misi Masha..penuh tulisan dia kat dalam tu...seronok M baca ^_^
(Kanan) Kad raya dari Aima Kaim..lucu M tengok katun dekat kad tu..sampai terjelir lidah nak hadap juadah di hari raya..ha ha ha

Yang ni pulak kad raya dari blogger femes emes Hazwan Hairy..

Terima kasih yang tak terhingga dari M yek kengkawan semua..pemberian hangpa memang special sangat..suka akak ni tau..klik ja nama depa kalau nak ke blog kengkawan M ni yek.

Ops! Lupa plak ada satu lagi kad yang M terima tapi bukan kad raya tau...
Kad jemputan ke Majlis Perkahwinan member GSF Yana L... Terima Kasih Yana sebab sudi jemput akak tapi maaf la sebab tak dapat nak pi sebab my hubby kata bajet dah lari..hu hu hu.. Tapi kalau Yana mai honeymoon kat Langkawi, ada hadiah special yang menanti tau!

Wassalam

41 jejari yang tajam menaip:

MystoryPic said...

bestnya...... bertahun2 sudah tak dapat kad raya

Gieyana said...

Kite dpt kad ry dr opismate n anak ja...neway selamat hari raya..:)

Busyra Bt Takiyudin said...

waa dpt kad raya.. bestnya. selamat hari raya.. :)

boni kacak said...

wah... siap dapat kad jemputan kahwin lagi tu.hehehe. selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin :)

Cik Nur™ said...

wahhh...meriahnya... :)

ada setengah yg nur pun dapat jugak...hehehe

selamat hari raya..maaf zahir batin yea.. :)

Masha Meisters said...

hehehe....seronokla dapat kad raya extra dgn kad kawen sekali....hehe

Riedaffya ibrahim said...

sonok ye dapat kad raya,,.

Deqla Manjew said...

amboiii byk jugak ye kad raya M dpt..deqla lom buat entri lagi.. tgu lps raya je la..haha.. selamat hari raya M..maaf zahir batin.. =)

nanieybarnieylurviey said...

Selamat hari rya kak m. Maaf zahir batin.

shafwan said...

Mesti best kan..dpt kad rayaa

Mieya Atiera said...

Wah. banyaknya kad.

zino said...

tahun lepas dapat 30 keping kad... tahun ni ada 3 je kat opis tu.. saya dah cuti awal tak tau la ada lagi ke tak..

lelamaisara said...

best na dapat kad raye...kad raye dari sya ade dapat tak kak m..huhuuu..entah sampai ke idak tu...

9n0L4 said...

tahun ni tak sempat pos kad raye kan kak. hehehe.

Myra Jay said...

Tahniah ye kak.. :)

Rasa dihargai bila dapat kad2 ni kan :D

BaNu Syah said...

Selamat Hari Raya Kak M..

ummiross said...

Salam Aidilfitri buat M sekeluarga, maaf zahir batin.

eima said...

untunglah dpt byk kad raya tu ....
selamat hari raya cek

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...si M,

Tahniah k,, banyak nyer kad raya .. hehehe.. daripada blogger lain2... bagus3..

mselim3

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...si M,

Tahniah k,, banyak nyer kad raya .. hehehe.. daripada blogger lain2... bagus3..

mselim3

LYAfrina said...

waa..byk dpt kad dari blogger...


selamat hari raya
maaf zahir n batin

E'in said...

selamat hari raya maa zahir dan batin kak... :)

Chic Na said...

tandanya akak masih diingati. tp cikna ingat kak M wpun tak bg kad raya tau. hehe..

Chic Na said...

er lupa nak wish.. salam aidilfitri kak. maaf zahir batin.

klik2 duit raya. ;)

kayyana said...

salam sis ade kt langkawi ke? ujung bulan sembilan yana and family akan ke langkawi.. ingat nak cr transport yg murah sikit... untuk 2 family.. klu ade roger yana ek..

Mrs Velentine said...

selamat hari raya kak..

ummiross said...

Salam Syawal M..

memang seronok bila dapat kad raya kan M, tanda ingatan dari rakan2.

Cendol said...

salam,selamat hari raya kak,maaf zahir dan batin :)

QasehnyaRania said...

byknya dapat.
selamat ahri raya M
maaf zahir batin ye

dya bunga said...

sonoknya dpt byk kad rye..

m a r i s s a said...

dah lame tak dapat dan tak bagi kad raya.. tp skrg ni dah kurang budaya bagi kad raya kan?

ape2 pon salam kenal

www.diyanamarissa.com

Solehah Shamsuddin said...

cantik2 kad raya tu.untung akak.slmt hari raya akak :)

Nasuha said...

huhu seronoknya dpt kad raya...

Nasuha said...

Jom sertai Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dapatkan doodle muslimah pegang gitar yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Assalamualaikum kak m

maaf lama xsinggah sini

wah bayak dpt kad raya best tuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jentik save22

Riedaffya ibrahim said...

syok dapat kad2 tu ye..

Rosmiza Ali said...

Boleh tahan jugak dapat kda tu.. Mieza kad jemputan kahwin jer banyak.. Kad raya satu jer.. Hehehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cinta Misteri said...

CiM pown dpt byk kad raya dr sahabat maya, serta yg paling indah kad jemputan kahwin lyana.
tp....sory kat depa semua sbb tk dpt up n3 pown...
majlis lyana pun tk dpt hadiri.

Cik Aini said...

da pantun kan akak kalo dr Masya..xdak pantun x sah.senyum ja bila baca tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.M..

byknye kad raye! cma pun dpt kad bookmark dr kak ina..

seronokkan dpt kad raya.. ehehe.. :)