Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, October 10, 2013

Happy Birthday Big Boss GSF

 Assalamualaikum Dan Salam Ukhuwah

Hai all GSFians...sememangnya ari ni hari yg special untuk kita coz 30 Tahun yg lepas, pada tarikh ni la our big boss lahir ke dunia ni.

So jom kita nyanyi sesama

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Arina Shamsul...
Allah selamatkan kamu...



M doakan semua impian Mama dimakbulkan Allah swt dan selamat melahirkan ur second baby nanti..

Wassalam 

22 jejari yang tajam menaip:

Ena's Stories said...

hepi besday Arina Shamsul...

Kisah Si Dairy said...

lama rasanya mama arina nie tak berblogging kan..

E'in said...

happy birthday... :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

happy birthday utk beliau=)

Abil Fikri Ahmad said...

Happy Bdayyy...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HB Mama...moga panjang umo murah rezeki selalu
ala wani xbuat lg n3 tuk mama

Marya Yusof said...

As salam m,

Happy Birthday for ur big boss! And selamat melahirkan juga :)

M,

Pos mode bergantung pd you sendiri dear, klu pos laju min RM4.50 tp boleh juga guna registered pos...selamat juga tp lambat sikit smp & lebih murah :)

Klau nak nnt PM marya ye maryayusof@gmail.com...TQ :)

Puan Zaniff said...

hepy besday untuk bunga hati mama

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun kelahiran kakak.. :)

Nadia Elena said...

Happy birthday jgk utk big boss GSF~

Deqla Manjew said...

hbb mama arina... rindu mama tau... mmuahhhh... hihi....

lelamaisara said...

HAPPY BIRTHDAY MAMA ARINA..SEMOGA MURAH REZEKI HENDAKNYE...

Cik Aini said...

hepi belated besday Mama Arina..

Solehah Shamsuddin said...

Happy Birthday Mama Arina.hehe tu dy pic Mama Arina, besar tertempek.hehe

Masha Meisters said...

happy birthday dear mama....semoga dapat baby cute n sihat -)

Cinta Misteri said...

happy birthday Mama, wish kat sini pulak, sdg CiM sendiri lom up N3.

Esya dah besar, tak lama lagi nak dpt adik.

Rosmiza Ali said...

Happy belated birthday mama rina! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Riedaffya ibrahim said...

happy besday buat mama arina...

baby comel said...

happy besday kpd mama Arina jugak, semoga beliau sihat2 selalu..

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat pn arina.bila duenya kak

Yana Libra said...

hepi belated besday big boss~~ :p

lama tak nampak kak arina ni update blog..

hazlina azmi said...

happy bezday dear.....blogwalking..jemput follow blog saya dan bertukar2 link ye..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/