Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, October 09, 2013

WW: Macam-macam Aksi Khalish

 Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Walaupun dah share kat my IG, tapi ari ni nak share gak kat my blog..

Magic sudu melekat kat hidung ( Memula main bawa bola dalam sudu pastu bleh plak letak sudu tu kat hidung dia )


Aksi stylo by Khalish... Feeling cam cowboy la kononnya ^_^

Wassalam

P/s: Apa kata hangpa?

16 jejari yang tajam menaip:

Acik Erna said...

suka khalish dapat main sudu yang boleh melekat macam tu ya M

Deqla Manjew said...

kata deqla.. khalish sgt comeiiii... ehh sudu tu mmg boleh melekat ke?? atau khalish bagi lekat..? hahaha.. gaya cowboy tu hensem!! =D

kayyana said...

imaginasi budak budak susah nak jangka... hehehe

Rosmiza Ali said...

Huih! Macam ada magnet plak idung Khalish nih.. Hehe.. Lucu la gambar sudu yang melekat kat idung tu.. Kekekeke.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

aTieYusof Family said...

Comelnya abg Khalish ni..cute bah!:)

Sayangku Zie said...

ala chumil yer khalish coang ni...

Puan Zaniff said...

comel khalish dgn gelagatnya..:)

Aine Ainun said...

Ala chomelnya...hensemnya...
tapi tgk muka dia memang nampak manja tau=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kata kami khalish meme ensem arrrr kihkihkih...nak wat menantu pn xder anak pompuan g kihkihkih

Cik Nur™ said...

hamboii...hensemnya khalish.. :)

baby comel said...

Semart la kak M hero malaya sorang ni :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah macam2 Khalish ni,,comel jek

lelamaisara said...

AMBOI2 KHALISH BUKAN MAIN LAGI EA BERGAYA,,,HANDSOME NYE DIE..;)

Cik Aini said...

hamboiii
ensem my Khalish dgn topi cowboyy tu tau,terpikat sudahhh :)

Cinta Misteri said...

pandai bergaya ni.... M, kalau ada pencarian bakat si cilik, msti kena bawa Khalish masuk uji bakat.

Yana Libra said...

suka bergambat gak ye khalish ni..hehe..