Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, February 26, 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013



Klik Banner Ohsem ni yek untuk join GA ni (^_^)v


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 


TARIKH TUTUP : 28 Febuari 2013






23 jejari yang tajam menaip:

Deqla manjew said...

hye cik kak syg... hihihi.. rindu cik kak.. owh join GA pulak.. good luck tau.. deqla pun join gak.. =)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer mai

Sally Yatiey said...

Goodluck ^_^

hazwan hairy said...

gudluck kak :-)

CikZaniff said...

gud luck M..:)

lelamaisara said...

good luck...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak m

are_lin@yu said...

gudluck k.m..lama tak nampak..hehe

Yumida Huda said...

gdluck sis mai

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak :)

Chic Na said...

selamat berGA kak. ;)

eita said...

gd luck

Cik Nur said...

semoga berjaya akak.. :)
Nur dah join.. :)

Cik Aini said...

welcome back sis..

trs join segmen eh,hehehe
gud luck akak :)

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen...:)

Mieya Atiera said...

Good luck sis :)

Nyue said...

gudluck akk M :))

dya bunga said...

good luck

Karukord jagau said...

slmt bergiveaway....

QasehnyaRania said...

good luck :)

Mrs Velentine said...

good luck kak

deno said...

salam... deno datang dari segmen INTANBERLIAN GIVEAWAY!! jom? hehe^^

www.dayangdeno.blogspot.com

9n0L4 said...

yg ni dh ade pemenangnye kan. :)