Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, February 21, 2013

Mrs.Erry 1st Giveaway

Assalamualaikum....

Malam ni M nak join GA anjuran my lovely GSF friend, Deqla Manjew...

Klik Banner paling cute abad ni untuk join & kalau nak tau syarat dan hadiah ohsemmmm bagi sesapa yang bertuah tu nanti...

JOM JOIN RAMAI-RAMAI YEK ^_^v


Wassalam

p/s: Maaf ye Deqla, M tak dapat wat entry panjang2...

17 jejari yang tajam menaip:

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen...

MystoryPic said...

Good luck M........ moga berjaya dapat hadiah yang best2

are_lin@yu said...

gudluck wat k.m ;)

Cho Zila said...

selamat menjoinkan diri.. banner memang cantik weh..

dya bunga said...

good luck kak m..dya xjoin lgi ni

dya bunga said...

good luck kak m..dya xjoin lgi ni

Deqla manjew said...

thank u sudi join.. hihi... nnti deqla masokkan dlm senarai peserta...good luck tau... =)

Remy hazza said...

selamat bersegmen....

jaakechik said...

selamat bersegmen yer kak M, gud luck!

Cik Nur said...

semoga berjaya kak M...

intanfirdaus247 said...

good luck M

* GA kak intan wat m dah terlepas..:(

Cik Aini said...

ok..diterima
hahahaha cam ai plak tuan GA kan..
gud luck akak..moga brrocj tu jd milik akak.amin :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

nanieybarnieylurviey said...

Good luck kak..

QasehnyaRania said...

good luck

Yana Libra said...

jom join beramai2~~~ hehe

9n0L4 said...

dh tutup ke ehhhhhhh. huhu. tak dan nk join.