Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, February 28, 2013

Terima Kasih Kengkawan: Part 2

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Kali ni M nak hapdet lagi hadiah dan cenderahati dari kengkawan alam maya yang M dapat bulan lepas dan paling latest petang kelmarin

Ha! Belek jangan tak belek tau ^_^


Keychain KLCC dok dalam wau bulan..hi hi..Spesel dari Deqla


Kalendar poket dari Shida


Cute sticky note FM & Getah Rambut siap ada ada reben comel ni plak dari Nyue
(Hadiah ni la M dapat petang kelmarin)


Hadiah best kat atas ni plak daripada Ayu
Ada photo frame, Keychain dari Melaka & Keychain duit & paling best dapat charcoal mask free tau...saya suka saya suka.... Mask tu memang best la..bukan M ja yg pakai siap my hubby pun try gak..memang berkesan untuk buang bintik2 hitam kat hidung dahku ni..hu hu.. Sesapa yang berminat bleh order mask tu kat Ayu..

Terharuuuuu sangat bila ada ja bungkusan dari hencek posmen untuk M..
Terima kasih kengkawan...cayang hangpa semua sesangat...mmuahhhhh..

Wassalam


37 jejari yang tajam menaip:

MaMa3HerOO said...

bestnyer..

Riedaffya ibrahim said...

syok ye dapat hadiah..

Kesuma Angsana said...

tahniah2 mmg betul2 rezeki tu

Deqla manjew said...

alhamdulillah..sampai jugak akhirnya keychain x seberapa deqla tu..huhu.. baru td tanya kan.. hihi.. hadiah ayu tu mmg best..tp deqla x pakai lg mask tu.. syg nk guna lak..hahaha

umi alya said...

wahhhhhhhhhhhhhh byknya dpt..

Mrs Velentine said...

banyaknya hadiah.hehehe...suka hadiah nyue tue

Mrs Velentine said...

done u mobile

Mas Zull said...

asssalamualaikum M...bestnya dpt hadiah dr kekawan alam maya...:)

lelamaisara said...

banyak kak m dapat adiah..murah rezeki..:)

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..murahnya rezeki!
tahniah!!!

Nory Zoulkefle said...

manyakknyer dapat hadiahh...besttt betull..

Ratu Hatiku said...

Bestnya.... tahniah ya.. :D

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah! rezqi..rezqi..

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah tahniah...hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

siang td bru je nia pakai mask tu..heheh..bestt..

Jemarisuri said...

fuyoo byknye hadiah...

Yana Libra said...

murah rezeki..hehe~ :)

Aine Ainun said...

bestnyer...

sy da lame x dpt hadiah byk gitu...=))

Chic Na said...

banyaknya hadiah akak. jeles tau. heheh..

Chic Na said...

hadiah yg akak bg haritu cikna ada postkan entrinya tau. nanti akak free akak cari la ye. hikhik..

Cik Nur said...

Banyaknya hadiah kak M.... :)

hana hadi said...

banyaknya bg hana 1

Tihara said...

alhamdulillah murah rezeki M :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow..... tahniah....

MAZLIZA ABD RAZAK said...

lma x sggh sni
bestnya kak M, dpt hadiah mcm2

are_lin@yu said...

wahh byk adiah k.m..murah rezeki..hihi...nasib sampai gk hadiah tu kt langkawi..hihi

Solehah Shamsuddin said...

semua hadiah ni comel2 la :)

eita said...

best nyer dapat banyak hadiah

Cinta Misteri said...

Best kannnnn.....kawan2 maya mmg ohsem

Cik Nur™ said...

tahniahhh... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak dpt banyak hadiah

Cik Aini said...

ai pun br dpt yg dr Nyue..
esok kot baru nk up entry :)

Che Rosliza Che Mat said...

Bestnya dapat gift...

jaakechik said...

Tahniah kak, bagusnya GSFian ni, sumenya murah hati!

wan nurul hezrina abd halim said...

manyak syok dpt hadiah!

Remy hazza said...

tahniah kak...memang murah rezeki.....

9n0L4 said...

comeinyeeeeeeeeee fm tu. untung la kak m dpt hadiah byk. ;)