Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, February 22, 2013

Masih Lagi Di Aloq Staq


Salam Jumaat wahai sekalian umat Islam...Apa habaq kengkawan ari ni... M masih lagi ada kat Aloq Staq ni... Masih lagi bertenet kat Star City Homestay... Tapi petang ni dah nak balik ke pulau la.. Rasa macam nak stay ja lagi kat sini sebab kalau balik umah M nanti susah la nak bertenet..nak kena cari kawasan yang ada 3G dulu la baru bleh guna DiGi Prepaid Internet ni..

Aduii Aduiii Aduiii sure 'sawan' balik la M nanti...Muahahahaaaa (^_^)v
M harap kengkawan semua sudi la singgah2 dan ziarah blog M yek...Pada yang setia singgah kat sini,  TQ bilion2 much tau.. Terharu rasanya bila M tengok ada yg masih sudi ziarah blog ni dan tinggalkan komen...hu hu hu....Sayang hangpa sangat2 ^_^

Sampai sini dulu yek..Kalau berkesempatan lagi, M hapdet plak nanti.. 

Wassalam

28 jejari yang tajam menaip:

:: Mrs.Eady :: said...

okey :)

Acik Erna said...

Assalam M..sihat? lama tak de khabar dari M

izan mama mia said...

bye bye...mg talian cepat dibaikpulih....sedih sudah...

dya bunga said...

ala..nnti msti rindu kt kak m and khalish..

Chic Na said...

jangan tinggal daku kak. duduk la lama2 sikit kak.. heheh.. ada masa update tau. tak sempat lepas rindu. ;)

CikZaniff said...

akak M g bercuti ke..lma x nampak..rindu sangat tauu..:)

Ratu Hatiku said...

selamat balik ke pulau nnt ya..hati2 dlm perjalanan.. :D

Jemarisuri said...

singgah hari jumaat...

Mrs Velentine said...

akak gunalah U mobile..org cakap laju....rindu kak m..done hi shop

NIA SI DRUMSTICK said...

alolo siannye kak M.sob2.nnti nia ttp singgah sini jugak.ehehe..

Deqla manjew said...

takpe dear.. lama2 situ..boleh update blog kan...hihi... rindu la kat M...

Remy hazza said...

oraik kak M... see u soon... dgn entry2 terbaru.....

jaakechik said...

jaa singgah ni..hihi... ada masalah internet ya.. xper slow2 yer...

mama ila said...

salam jumaat n salam kenal..ila follow sini =)

N.Aima K said...

hu hu hu saya faham perasaan M tu

N.Aima K said...

hu hu hu saya faham perasaan M tu

Yumida Huda said...

sronoknye sis masih berholiday..ala2 honeymoon la tu
hope line tenet kat umah mai akan cepat pulih

Che Rosliza Che Mat said...

Nanti rindulah kat Mai...

Cik Nur said...

bilalah tenet umah kak M tu nak ok kan...

Cinta Misteri said...

InsyaAllah klau CiM free psti singgah ke sini. Baik2 dlm perjalanan yepppM

intanfirdaus247 said...

Salam M..mana M mnghilang..senyap lamaa

intanfirdaus247 said...

hope semuanya berjalan lancar..sayang M juga

Cik Aini said...

aduihhh
nti sawan kembali lah ekk
x bleh ke g marah2 kat TM tu bila nk baiki..bgtau kata kwn2 suma marah ni..dok tggu lama sgt x ok2.huhuhu geram aih

Cinta Misteri said...

rindulaaaaa kat M

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rindu sunguh2 kak kak ni tau x

nanieybarnieylurviey said...

Harap tenet cpt ok

Yana Libra said...

dah elok kan tenet skang ni? ke tak elok lg? huhu~

9n0L4 said...

sampai sawan ye kak. hihi.