Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, February 28, 2013

Terima Kasih Kengkawan : Part 1

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Walaupun dah agak terlambat untuk M wat entry ni, tapi M tetap nak tayang kat sini hadiah2 yang M terima dari kengkawan yang murah hati sesangat ni..Happy sangat bila tahun ni M dapat hadiah besday dari kengkawan alam maya...

Jom belek hadiah2 yang M dapat ^_^

FM besday cake yang cute dan wangi...Mmm rasa macam nak makan tau
Hadiah ni dari Kak Niena Rizal aka CIM


Cute Photo Frame & Tabung Panda
Tabung Panda & Buku latihan untuk Khalish
Hadiah ni dari Waniey Ibu Qalief


Cute Keychain dari Miss Velentine  @ MV jauh dari Sabah tau...


Terima kasih yek kengkawan semua..Hadiah2 hangpa semua ohsem2..semuanya sangat berharga buat diri dahku...

Wassalam




33 jejari yang tajam menaip:

umi alya said...

tahniah, untungnya..

Chic Na said...

kek tu sangat menyelerakan walaupun xbleh dimakan. huhu..

Kakzakie said...

Ingatan sahabat yang membuat hati rasa terharu. Tahniah dari kakak:)

MaMa3HerOO said...

seronokya dpt hadiah..

Sue-Rya Qistina said...

wow!! murah rezeki ye. tahniah!

Cik Nur said...

Kek tu nampak sedaplah....
nampak betul2 real..!

Deqla manjew said...

wahh... bestnyeee... eh keychain dari deqla ada dpt tak? lupa nk tanya hari tu..

fieda said...

kawan2 alam maya mmg terbaik kan M..

el said...

byk nye dpt adiah..untunglah hehehe

lelamaisara said...

wah tahniah dapat hadiah..:)

Aine Ainun said...

bestnya...
byk dapat hadiah..=)))

hepi birthday,=))

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah murah rezeki kak m..sama2 yer

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.rezeki

hazwan hairy said...

wah mcm2 koleksia ada best2.

BaNu Syah said...

wahhh bestnyer dpt byk hadiah =)

Tihara said...

alhamdulillah, moga panjang umur dalam kerahmatan M :)

izan mama mia said...

cantik semuanya..

Riedaffya ibrahim said...

cantik2 hadiah tu semua...rezeki

Kesuma Angsana said...

comey2 lah semuanyer

Mrs Velentine said...

dah smpi pun hehehe...tq kak

Mas Zull said...

assalamualaikum M...cantiknya FM kek tu...:)

nini said...

bestnya dapat hadiah...=D

Hatimi Tahirruddin said...

hehee comel tabung panda tu...

Yana Libra said...

comelnye FM cake tu..suka~~~ :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...

eita said...

lepas ni leh menabung

Cinta Misteri said...

M, amik bau jer kek tue...hehehe...nak yg ori pastinya dr Chicna

Cik Aini said...

best2
boleh buat kenangan kan akak :)
syg sgt GSF :)

Che Rosliza Che Mat said...

Banyaknya dapat...untung mai..

jaakechik said...

ooo ada lagi ya.... bgus2x.. tahniah3x... rezeki blogging tu... heee!

wan nurul hezrina abd halim said...

untung2..

Remy hazza said...

untung kak M..... comel2 hadiah tu.....

9n0L4 said...

comelnye fm tu kak. untunglaaaa kak m dpt byk hadiah. :)