Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, June 06, 2013

Ada Yang Rindu Tak?


Fuh! Fuh! Fuh! Mai tolong M tiup habuk2 kat blog ni bleh tak? Sawang penuh dah ni >_< 
Lama sungguh tak jenguk blog..Almaklumlah bz sesangat akhir2 ni...Nanti M story mori lepas ni  yek..

M nak mohon Maaf bebanyak pada kengkawan bloggers terutamanya GSFians sebab tak sempat nak ziarah blog kengkawan semua..Tq so much pada yg setia berkunjung ke teratak maya M yang tak seberapa ni...

In Shaa Allah lepas ni M akan cuba untuk menghapdet my blog dan balas kunjungan ke banglo kengkawan okayssss ^_^


Wassalam


p/s: errrrr ..ada yang rindu kat dahku ke? Kih kih kih >_<

23 jejari yang tajam menaip:

Kesuma Angsana said...

wlcm back yer .. hehehe

Sue-Rya Qistina said...

it's ok M. take ur time!

Deqla Manjew said...

rinduuuuuu... amboiii bz yg mcm dirancang je ni... GAFian ramai kot yg "menghilang".. huhuhu... tp bagusnya GSFian ni bila muncul balik, penoh komen depa je termasok M.. tq M.. ;)

hazwan hairy said...

rindu kat kakak yanie..hikhik

umi alya said...

M pi mana? windu tau..

hana hadi said...

haaa update pun.

Cik Nur™ said...

Nur rindu tahuuu..!
Heeee.... ^_^

Akak, agaknya tahun depan kenduri adik, mesti nur bz mcm akak kan..

izan mama mia said...

ehe..bz pasai paa tu m..pasal dapat adik ipaq baru ker ?..

are_lin@yu said...

wahh k.m mmg bz btl ni..hihi..tak pa k.m plan2 kayuh na..

PuanZaniff said...

bznya die..hrusla rindu kan..hihi

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

welcome back..

Tihara said...

uishh mestilah rindu kat hang M..
kak fieda pun dah lama tak story mory ni

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hi.. Newbie here. I am following you :)

Happy blogging! Jom jadi kawan saya by old follower OR follower G+. Mana2 pun boleh.

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

Jemarisuri said...

ada2...hihi..
jom terjah blog js...kihkih

Cinta Misteri said...

ofcoz laaaaa rindu kat M

Deq's Qienz said...

of kos la rindu kak..sy pon blog dah bsawang skg dah buka dah..hehee tp mmg rindu gan klurga gsf smua..tu y buka blog blik.heee

Chic Na said...

cikna rindu akak & khalish tp terubat juga la bila tgk pict kt insta. hehe..

Dayana Bahar said...

Xperlah.. Bz sebab ada hal kan.. Tahniah.. Dapat org baru dalam family.. Jadi kakak ipaq dah kan hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hehe tak apa..dimaafkan..*tiba2 je..;)

Hatimi Tahirruddin said...

hmmm mmg lama tak nampak blog ni berupdate....

intanfirdaus247 said...

kak intan rindu M

Riedaffya ibrahim said...

rindu la..sy pon lama x jenguk blog gak m...busy ngan exam..

wan nurul hezrina abd halim said...

nurulpun sama kena tiup2 abuk kat blog nuh..bz gak memanjang..huihihi walaupun gsf ramai menyepi takperkan nnt muncul gak sekali sekala n yang penting ahli2 tetap support