Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, June 18, 2013

Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta


Nak join klik banner Cik Akak kat atas ni yek

Tag:

Nyue 


33 jejari yang tajam menaip:

Nao Mei said...

Terima kasih daun keladi....
jangan lupa join lagi....

senarai dah diupdate...sila semak link anda disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-simple-giveaway-3-hari.html

Rosmiza Ali said...

Good luck dear! ^_~

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck kak M :)

Noor Najwa said...

singgah dri segmen yg sama.. blogwalking sambil follow bg yg belum..

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

eita said...

gd luck

nur amalina said...

berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck! http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

Umie Artoqiemie said...

goodluck

Cik Nur™ said...

semoga berjaya kak M.. :)

S.K.A said...

Assalam =) singgah dan follow sini dari segmen yg sama..

http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html#comment-form

ieda immi said...

gud luck dik ! ;)

Deqla Manjew said...

deqla pun nk join gak harini.. smpt lg kan..?? good luck M.. =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

All da best ..

Laman Sis Nurul said...

Done follow.. Datang drpd segmen yg sama d blog cik akak.. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen.. http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

Myra Jay said...

Good luck kak :D

are_lin@yu said...

gudluck k.m ;-)..

Ratu Hatiku said...

Good luck :D

Yumida Huda said...

gdluck sis

Miss Firaz said...

singgah dr segmen yg sama... done follow sini :D

http://daydreamer-nightdreamer.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

azifah yazid said...

dari GA cik akak :)

http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

Nyue said...

Thanks akk m, tag nyue..ad kesempatan nyue join yea :))

ummiross said...

Salam kenal Yanie, tq ye singgah blog ummi.Ummi dah add friend Yanie kat fb, ada tak norification, ummi takut silap orang,hehe..

Ayat2 Allah bila dibaca dan tahu maknanya, memang terasa getaran di jiwa.

Selamat bersegmen, good luck ye.

Mas Zull said...

assalamualaikum M..selamat bersegmen yer...:)

Kesuma Angsana said...

Gd luck yer M!

izan mama mia said...

gd luck..agaknya..keputusan dh umum belom eks..hiiihi

Deq's Qienz said...

gud luck kak..muga jd rezeki akk ya.

Amie said...

habis dah...

QasehnyaRania said...

good luck M

QasehnyaRania said...

good luck M

QasehnyaRania said...

good luck M

Tihara said...

good luck utk M, rajin M join.. :)

Deqla Manjew said...

alhamdulillah deqla mng GA ni..hihi.. xpe nnti kita kongsi2 baca novel tu ye M. ;)

Fiza Rahman said...

Good luck.

Cik Aini said...

wish u luck akak ku syg :)