Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, June 14, 2013

Khalish Pun Ada Blog?


Salam Jumaat muslimin dan muslimat semua.. Mai M nak cerita skit kat hangpa..
Masa M dok bw tadi tetiba Khalish mai kat M sambil bawak kamera mainan dia tu.. 

Khalish: Ibu ready yek, Khalish nak amik gambaq Ibu ni...
nak bubuh gambaq ibu dalam blog Khalish..

Ibu:???? Speechlessssss o.O

Ha ha ha...lepas tu tergelak besaq M dibuatnya tau...
Ni la kamera my Khalish 

Amboi2 mentang-mentang la Ibu dia ni blogger, Si Anak yang baru nak masuk 5 tahun ni pun nak berbelog gak yek..kih kih kih ^_^

Hai la Muhammad Naufal Khalish yang soleh & bijaksana..Kau la racun dan penawar hati ibu...
Alhamdulillah...

Wassalam

28 jejari yang tajam menaip:

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

pandai dah khalish yer pasang cita2 nak jadi blogger jugak..

Acik Erna said...

Amboi khalish kecik lagi dah ada blog..he he

Jemarisuri said...

wah kecik2 dh tau nk blog sure darjah 1 dh pandai berblog...hihi

are_lin@yu said...

alahai sweet nya si khalish ni..hihihi.amin moga dimakbulkan ya kak..

Mohd Selim Zainal said...

Asslammualaikum...

Wah..wah..khalish pun nak jd blogger jugak,,,hehehhe...

mselim3

wan nurul hezrina abd halim said...

hehehe cumilnya kamera..m,yang toto tuh berghantung pada kebesaran budak.kalau khalish tgk kecik jer mungkin muat.hehe kalau nak tuk m nurul bg diskaun..hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

*promo kelambu sampai ujung bulan june2013

Chic Na said...

ibu borek anak rintik la ni.. heheh.. comel je khalish ye. ;)

klik transitions.

Kesuma Angsana said...

hehehe lucu2

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..bijaknya khalish!

Deqla Manjew said...

kohkohkohkohkoh... deqla pun tergelak sakan kat sini... lawak la khalish ni.. bak sini url blog.. nk follow... hahahhahaa...

eita said...

hahahhha...pandai je dia kan..

Cik Nur™ said...

kehkehkeh...cerdik khalish naaa.. :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hehehehe.. pndainya dia.. comel plk kamera 2...mana taw nanti bila dh besar Khalis jadi blogger femes...

izan mama mia said...

anak blogger kan...ehe

Dayana Bahar said...

nanti khalish dah pandai baca.. leh suh dia tulis blog hehe

Rosmiza Ali said...

Hikhik! Comel jer Khalish.. Nanti dah besar boleh la join ibu tulis blog.. Hikhik! ^^,

hazwan hairy said...

hahaha ajr awl2 xpe kak..nnti bijakk

Deq's Qienz said...

like mohter like son la..hehee kan main dia..meh nk pinjam sat kamera tuhh

Tihara said...

haha pandai naa Khalish ni, esok suh ibu buat blog kat Khalish :)

Hatimi Tahirruddin said...

nanti bila dah pandai sikit boleh buatkan blog utk dia tu....hehe

Miszyuyu said...

hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Ain Dzaya said...

blogger famili..kuikui..nanti khalish dah jadi blogger jenguk blog sis tau ^^

Solehah Shamsuddin said...

Hahaha Khalish teringin nk da blog tu.Agak2nya, klu dy da blog dy nk tulis pe la ye :)

Myra Jay said...

Heheee, mana tumpahnya bakat kalau tak pada omkanya kan.. :D

QasehnyaRania said...

hihi.terjebak sudah :)

Eca Dwinky Asha said...

hahha..khalish pun nak jugakkkk~

Cik Aini said...

hahahaha
hebattttttt
moga mbesar sbgai ank yg soleh ye Khalish..jgn hiper sgt tau,pening ibu abah nti :)