Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, March 02, 2013

CPUV Ke-6 & Ke-7


Dua hari lepas M check my Nuff akaun. Tak sangka ada 2 CPUV yang dah metered..hi hi.. Alhamdulillah, walaupun time tu M tak dapat nak aktif blogging disebabkan line tenet yg bermasalah..Masih ada rezeki untuk dahku ^_^


Sunway Education Application (CPUV ke 6) & DiGi iPhone 5 (CPUV ke 7)


Tq so much Nuffnang sebab masih lagi memilih blog M untuk menayangkan iklan2 dari penaja2 yang ohsem tu yek ^_^

( Sesapa yang tak join lagi GA Deqla tu, cepat2 la join tau)


Wassalam


p/s: Tq so much pada kengkawan yang masih setia klik2 iklan kat my blog..pastinya M akan klik2 semula untuk hangpa (^_^)v



22 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

alhamdulillah, rezeki..insha Allah kalau ada kuar ads akak mesti klik utk kawan2 :)

umi alya said...

wahhhhhhhh banyaknya, tahniah

Nory Zoulkefle said...

waahhh rezeki tu...

alhamdulillah...

baby comel said...

Rezeki tu kak M. Alhamdulillah..

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah akak. Done klik Bean Bag :)

Deqla manjew said...

alhamdulillah....nuffnang x lupa M la tu..wlupun M x aktif beberapa hari lps...hihihi

N.Aima K said...

rezekiii

Cik Nur™ said...

Kalau dah nama nya rezeki kita..mmg tak akan kemanakan...

Nisah Idham said...

Salam aKak..
lame juga nisah tak jenguk ke laman umah akak ni..
nisah bz sket la..

>> maaf ye kak, kalo dah free2 sket nisah akn selalu jenguk akak ye.. (^_~)

Chic Na said...

bestnya dpt 2 cpuv.

klik lah.. colagate & mydeal. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh metered yer kak mesti manyakkk masyukkk hihi

Hatimi Tahirruddin said...

wah bestnya...bila sy nak dapat cpuv agaknya...huhu

Cik Aini said...

alhamdulillah..
murah rezeki akak :)

Che Rosliza Che Mat said...

alhamdulillah, rezeki..masyuk tue...

jaakechik said...

tahniah kak M!

Mrs Velentine said...

alhamdulillah...kak..rezeki

MaMa3HerOO said...

Tahniah..

Shida Radzuan said...

shida pn iklan hat ni dah ME huhuhuu..

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah. Rezeki :)

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul nk cash out nie m..tapi ada be lagi dokn running so tunggu sat

Remy hazza said...

akak blogger mantap...mesti masyuk byk.....

Mimi Azirah said...

alhamdulillah rezeki...