Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, May 08, 2013

Happy Belated Birthday My Dear Blog

Alahai my blog rupa-rupanya dah setahun usianya...aduii camna la dahku bleh terlupa 1 April yang lepas ni T_T tsskkkk.dah sebulan terlepas birthday my blog ni..Jangan majuk yek my dear blog..Sat saja masa berlalu kan..tak terasa pun yg M dah terjebak ngan dunia blogging selama setahun...

Happy 1st Birthday Blog Mai Nak Cerita by Si Matatajam

Special Birthday Song For U


Pelbagai pengalaman pahit manis M rasa sepanjang berbelog ni..Dan yang paling best bila diiktiraf sebagai ahli keluarga GSF yang happening dan gwiyomi ahli2nya.. Hope Ukhuwah antara kita berpanjangan dan berkekalan..Bagi semua kengkawan dan silent readers yang setia berkunjung ke sini, M ucapkan bebanyak terima kasih.. Terharu dahku tau... Sayang hangpa sesangat...

Doakan M success dalam dunia blogging yek ^_^

Wassalam

54 jejari yang tajam menaip:

Ratu Hatiku said...

Hepi besday... Semoga terus menjadi blogger yang sentiasa aktif dan berjaya di masa akan datang :D.. Kejap jerk setahun ya... Tahniah...

Deqla Manjew said...

happy belated besday utk blog mai si tajam!! hihi... amboiii bole lupa pulak.. tp camne bole teringat pulak tu? deqla pun seronok jadi geng GSF, dpt knl smua kawan2 termasok la M.. M pun gwiyomi jugak.. =)

Lelaki Ini said...

wah, tahniah2!

Cikda said...

wah.. tahniah ye M, moga terus menulis dan berkongsi kisah.

aTieYusof Family said...

Happy Birthday buat Blog M..
moga terus maju dlm dunia blog..:)

hazwan hairy said...

selamat ulangtahun blog ni..semoga terus menulis dan berjaya...heee

umi alya said...

ada wat makan2 ke sempana ulangtahun..

Mayang ABDUL RAZAK said...

ATAS SEKALI TU TERJEMAHAN AYAT KURSI KAN?

Nana Liena said...

dah ada group juga ea..hehe.teruskan update jgn abaikan.hohoh

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

kayyana said...

happy anniversary untuk blog si matatajam.. hope success dalam dunia blogging... amin

Teena Tna said...

happy birthday to your blog ! haha

btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa@blogspot.com

Mohd Selim Zainal said...

selamat hari jadi blog si M...moga sentiasa sukses dan berinfomasi k...

mselim3

PuanZaniff said...

tahniah blog akak M..

Cik Nur™ said...

Wahh..dah setahun rupanya... :)
dah boleh lari laju dah ni kak..

HBB untuk blog akak.. :)

boni kacak said...

wah.. tahniah.. dah setahun dah..heehe.. happy belated birthday ' mai nak cerita ' hehehe

IntaNBerliaN said...

tahniah M.. dah setahun yer.. kejap je

aTieYusof Family said...

singgah melawat M..:)

intanfirdaus247 said...

Salam M...lama x mai singgah sini...maaf na,. slow2 kak intan terjah..hehe..wah Happy belated birthday buat blog M ya..:)

Diari Si Froggie said...

Wasalam M.. Happy Birthday buat blog mai nak cerita.. moga success selalu hendaknya.. tulah setahun tu cepat je berlalu sekarang.. hehe.

jaakechik said...

ooo bru baru juga usia blog ni yer... btw tahniah dari jaa... jaa pun masih baru jugak dlm blogging. mula buat tahun 2010. tp bulan feb 2012 bru start serius.... hehehhee....

LYAfrina said...

tahniah..selamat ulantahun blog.. smoga terus sukses dlm penulisan blog ye..

LYAfrina said...

tahniah..selamat ulantahun blog.. smoga terus sukses dlm penulisan blog ye..

Hatimi Tahirruddin said...

oooh dah lebih sebulan tu...kiranya dah 1 tahun 1 bulan la ye...apa2 pun semoga terus sukses lg lepas ni... ;)

E'in said...

happy belated birthday utk blog akak!

Wak Gelas™ said...

wak doakan muger jadi blogger fofuler tuuu..,nnti jgn luper wak tapii.. ammvoiii

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

oo dah setahun yer blog Mai...Tahniahlah..

memang betul masa cepat jer berlalu tanpa kita sedar..

blog bunda pula bulan ogos ni setahun...ntah masa tu bunda ingat ke tak..huhuhu..

ieda immi said...

eppy belated bday juga ! ;)

Rosmiza Ali said...

Happy belated to BLOG SI MATATAJAM! ^__^
Buat tuan blog, semoga sukses dalam dunia blog! ^^,

QasehnyaRania said...

tahniah m

teruskn berblog ye...

izan mama mia said...

haih ..camana leh terlupa tuu..nasib blog tak merajuk

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah...setahun dah...selamat ulangtahun blog M..:)

cim said...

baru setahun.. tp dah power akk punyer blog.. fuhh... yooo...

boni kacak said...

selamat hari lahir tau..hehehe. pasti dia merajuk tu sebab tuan dia terlupa..hehe

Mama Adam said...

Ewahhh.... sudah setahun. Boleh berjalan dh. Lg 2 bulan, bleh berlari. Hihihi...mcm baby kan =)

Aisy Nasiha said...

Wah..ni blog yg bjaya nampaknya... Setahun tapi dh nampak mcm dah byk tahun...tahniah..

Kesuma Angsana said...

Hppy belated birthday tuk Blog M Yer & moga terus maju jaya

Kesuma Angsana said...

Hppy belated birthday tuk Blog M Yer & moga terus maju jaya

pha is said...

selamat ulang tahun yg pertama.. smoga terus sukses dalam dunia blog...

Tihara said...

happy birthday blog M :)

ezyra daniel said...

happy belated besday dear blog hehe siap ada lagu tu...special gle hehe

Nisah Idham said...

kak M..
happy belated besday to ur lovely blog. the song also nice, hehhe i'm goyang goyang my head when i heard that song. bTW, selamat berblogging dan selamat maju jaya. hehhe lets celebrate.. hehe

baby comel said...

hapy aniversary ye blog kak M :) moga terus melangkah hebat ke hadapan kak M

Riedaffya ibrahim said...

tahniah M..happy blogging ye

Cinta Misteri said...

hepi belated birthday blog matatajam

kinara kinatara said...

selamat ulang tahun untuk blog mai nak cerita..


semoga akan terus sucess dalam berblog..:)



yeah betul tu kak gsf terbaik..:)

kinara kinatara said...

selamat ulang tahun untuk blog mai nak cerita..


semoga akan terus sucess dalam berblog..:)



yeah betul tu kak gsf terbaik..:)

wan nurul hezrina abd halim said...

happy belated besday blog matatajam..moga terus success yer m=)

Mrs Velentine said...

HB untuk blog kak M

Mia Liana said...

baru sempat nak wish... happy belated birthday... ;)

AyueJean AJ said...

Keep blogging kaka.... =D

mama3heroo said...

waa..dah setahun..tahniah..

deq's qienz said...

tahniah kak..smg blog ni diteruskan tanpa henti..hehee

Eca Dwinky Asha said...

happy anniversary blog!.hehehe.

eca dah lama xsmbt bday blog.mungkin sebab dah kurang teruja mcm dulu...& sorry lama xdtg jenguk kak M