Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, May 21, 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay


Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contestuntuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki


30 jejari yang tajam menaip:

Aku Penghibur said...

wahh untung blogger wanita bnyk segmen cm ginikan :)

mama3heroo said...

gud luck yer

kayyana said...

nk kne buat entry ke klu nk join contest ni? entry yg mcmne ek?

Ratu Hatiku said...

Menarik nie.. Tq sharing ya.. :D

Rosmiza Ali said...

Macamana nak join ni dear?

Sue-Rya Qistina said...

good luck dear!

nur amalina said...

BW dr segmen yg sme..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

Acik Erna said...

assalam M..kalau muda lagi macam m dan kawan2 memang rugi tak sertai ni..kalau umur macam acik ni..malas dah he he

Deqla Manjew said...

wahh hebak la hadiah2 dia..good luck ye M.. =)

jaakechik said...

gud luck utk kak M....

wan nurul hezrina abd halim said...

good luck m=)

Budak Kampung said...

berbasikal dari segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

nabila biela said...

gud luck=)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhhh... moga ini menjadi rezeki akak.. :) gud luck!

Yumida Huda said...

gdluck sis mai

aReLaN said...

ala..hadiah laki2 takde ke???wuuuu

februaz said...

My first thank you for the article photos on this site.
my likes see it, however sorry I did not accidentally daydreaming here and I also did not know because what ...
hopefully can inspire many people. success always

afgan said...

My first thank you for the article photos on this site.
my likes see it, however sorry I did not accidentally daydreaming here and I also did not know because what ...
hopefully can inspire many people. success always

E'in said...

akak join x? good luck taw...

Riedaffya ibrahim said...

sangat menarik nih..

Emas Putih said...

Thanks sbb sudi join.l
http://www.kisahemasputih.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-simple-mary-kay.html . jom BW dan nantikan siapakah pemenang misteri itu hehe

N.Aima K said...

wah menarik tapi otak dah berkarat..good luck dear!!

Hatimi Tahirruddin said...

good luck :)

Cinta Misteri said...

beautiful ke me?? hihihi...kena joint ni.

goodluck M

izan mama mia said...

gd luck m

shasha yacob said...

dah join, hihi . gudluck kak m :)

Cik Nur™ said...

semoga berjaya kak m.. :)

are_lin@yu said...

gudluck k.m ;-)

LYAfrina said...

gud luck

deq's qienz said...

xrajin la nak join..kak M join ke??