Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, May 16, 2013

Menang Tiket Wayang Dari Klips.My


Alhamdulillah..selepas beberapa percubaan akhirnya menang jugak tiket wayang dari Klips.My.. 
Ada yang tak tau lagi ka pasal Klips.My ni... Ha! Cer terjah KLIPS.MY. Lepas abih baca entry M ni la kan..hi hi...jangan la sampai punya eksaited nak menang tak sempat plak baca entry ni sampai abih.. Sedih la dahku nanti...

Nak cerita la skit asalnya M tau pasal Klips.My ni dari salah sorang rakan GSF iaitu MV. MV pun pernah menang tiket wayang dari Klips.My ni... So, M pun terjah la website Klips.My, lepas register M pun try la mana tau kot2 Ada rezeki dahku dapat Tiket wayang free..Memula tu sedih gak la kan sebab tak dapat..dah tak dak rezeki Redha ja la kan..

Namun, dengan tak disangka-sangka petang tadi masa M tengah dok layan makan laksa, M dapat call dari seseorang..Siap speaking omputih..M pun balas speaking London tak hengat la kauuu. Muahahahaaaa....Caller tu habaq kata dia dari Klips.My dan bagitau M menang dua tiket wayang 99 Kali rindu...Alaaa yang Wawa Zainal kembaq M berlakon tu...kih kih kih..sila jgn termuntah yek >_<
Teruja sungguh bila menang Tiket wayang free..terjakun seketika -.-'

Then, pihak Klips.My suh M balas email yang depa hantaq kat M beserta my details.. Tq so much Klips.My sebab sudi pilih M sebagai salah sorang pemenang...

Sesapa yang berminat nak dapat tiket wayang free macam M & MV terjah lah Klips.My yek, mana la tau  kalau ada rezeki hangpa plak lepas ni.. best of luck ^_^

Wassalam

25 jejari yang tajam menaip:

Nisah Idham said...

ahkakkk.. wah speaking london tak hengat ye.. xpelah kak, speaking ke speakang. yg penting itu tiket akan dapat. Congrats kak.. 99 kali Rindu kat ahkak tau hehhehe

hazwan hairy said...

okeh kak sya nk try juga..lma xdpt free ni..kehkeh..tahniah

mama3heroo said...

menarik ni ...tq share..nanti nk terjah

izan mama mia said...

tahniah..dapat tgk wayang free

Hamir Rahman said...

hye nama saya amer jaya. empunya blog amercorner.com.
Saya ingin menjemput tuan blog untuk join giveaway pertama saya untuk tahun ini.

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html
giveaway tamat . 8.6.2013

Cho Zila said...

macam2 sekarang yerk... kena gi gakler cuba nasib....

boni kacak said...

boleh try terjah tu

Tihara said...

menarik jugak M, tahniah M :)

Deqla Manjew said...

wahh syok tu.. kalo deqla dpt ni mmg best la.. deqla kan kaki wayang..tp lg best kalo M bg kat deqla je tiket tu..hahahaha... ;p

Cik Nur™ said...

waaahh..mcm nak jugaklaa..hihi

Rosmiza Ali said...

Wah! Best2! Nak tanya sikit, dorang bagi tiket tu nanti khas untuk tengok wayang kat area KL je ke?

GA GreenArtwork said...

bestnye dapat tiket free

My recent post : 20 Design Kerusi yang Kreatif

QasehnyaRania said...

tahniah m

Ain Dzaya said...

betul ke boleh dapat free camtu je? bestnyeee...

Ain Dzaya said...

betul ke boleh dapat free camtu je? bestnyeee...

Cinta Misteri said...

wahhhh, bila nk tengok 99x rindu ni. best tau ceritanya.

shasha yacob said...

hamboiii, kembar kak M ya. hihi, nak try lah bendalah nih hihi

AyueJean AJ said...

Tahniah kak... =D

KesumaMaruku SueQistina said...

Tahniah untie!

jaakechik said...

tahniah kak....

wan nurul hezrina abd halim said...

lamanyalah aii tak layan wayang..mmg kami berdua bukan kaki wayang..kalau bawak anak2 tak tahulah mcm mana keadaannya nnt..huhu

N.Aima K said...

Tahniah dah buat review? nak tengok jg tp online la :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah...best tu dapat tiket free...

LYAfrina said...

waa..tahniah

deq's qienz said...

tahniah kak murah rezeki :)