Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, July 11, 2013

Aduiii Jadi Lagiiiii


Frust sungguh rasanya bila tengah dok syok balas kunjungan ke blog kengkawan tetiba jadi camni

V
V
V
V

Susah la dahku nak balas jejak kengkawan yg tinggalkan komen..Sabaq ja la..
Awat la asyik jadi camni..hangpa pernah kena camni tak?

Wassalam

P/s: Yang M tau Mama Arina pun senasib ngan M..



27 jejari yang tajam menaip:

Cik Aini said...

besa gak jd akak..pastu ttp bk blk ok..xtau la pasepa :)

nanieybarnieylurviey said...

Penah jadi sekali.
Kak M!!!!!!!!!!!!!!! Maaf lama nani x kesini. Xsmpt :) :)

boni kacak said...

peliknya.. kenapa jadi macam tu ye??

IntaNBerliaN said...

sy punya ok je.. xtau plak nape camni

Aine Ainun said...

Saya ari2 cuma xble update. ..ni ok da=)

9n0L4 said...

tak pernah lak jadi cmtu. tak dpt nk nolong. :)

P#eoniX said...

la...sabar je ...x tau nak bwat pape...huhuhuh...singgah sineh jap...

Jemarisuri said...

js xde plak jadi gitu..moga cepat2 oke ye M..

aReLaN said...

tak pernah lk jdi gini seingat saya.hmmmm

Rosmiza Ali said...

Guna henpon ke M? Sebab Mieza guna lappy tak pernah pulak jadi macam ni.. Huhu..

izan mama mia said...

sabaq
saya pun jenuh nak buka blog
byk blog xleh buka

are_lin@yu said...

jnuh la jd gni..ayu xpnh jd lg k.m..

Deqla Manjew said...

deqla pun kdg2 jadi gak.. lps tu ok.. blogspot ni tgk mood jugak kot.. hihi..

aTieYusof Family said...

oh..error lah ni kan?
sy tak pernah kena lg M..harap2nya jangan lah..

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

ermmm.. xprnah kena lag stakat ni... btw sis salam ramadan.. ^-^

lelamaisara said...

tak pernah plak jadi lagu tu kak M....

Azura Aziz said...

salam.. tq singgah & follow..
eh yeke.. alycia xprnh pulak jd camtu..

Nisah Idham said...

akak, nisah pon penah kena macam ni.. huhu tp sampai skang tak tau mana datang silapnya tu ..

Yumida Huda said...

line tenet slow kot sis
pernah gak dulu yumida slalu berdepan mcm tu
yumida klo kat umah pakai broadband..yg x beznye bukan kwsn 3g...linet tenet..mak aiii slow bangat

done klik iklan nuff sis mai sini
thanks jugak sudi klik video u mobile yumida :)
salam ramadhan

Cik Nur™ said...

apalah masalah dengan blogspot ni kan...

grrrr

Cendol said...

salam..akak,cendol takde kena mcm ni,tp cendol tak boleh bukak banyak belog..dia asyik2 kata google chrome not found..belog akak ni pun setelah dicuba berkali-kali baru boleh bukaa...kenapa agaknya..ada sesetengah belog tak boleh bukaa lagi..aduiii..

selamat berpuasa kak :)

QasehnyaRania said...

tak da pula.kenapa errkk?

Chic Na said...

tak pernah jadi lak.. saje tu nak gurau2 ngan kak M. hehe..

kayyana said...

knp ya tu? takde pulak blog yana jadi lagu tu... ade virus ke kak?

adianiez AIDA said...

hmmm so far aida tak pernah lagi ada problem ni... nape ekk?

Myra Jay said...

Setakat ni tak pernah lagi la terjadi macam tu..
Mslh line ke?

mama3heroo said...

nape tu..x pernah kne lg