Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, July 04, 2013

CPUV Melekat Lagi ^_^

Alhamdulillah syukur pada Allah.. saja bukak my Nuff akaun tadi sebab dah lama tak jenguk kan...
Tengok2 bahagian earning ada 5 ketui CPUV dok tengah on going... Alhamdulillah..rezeki..rezeki..

Tq so much Nuffnang

Terima Kasih jugak pada pengunjung setia yang sudi singgah my blog ni yek

Sayang hangpa semua sangat-sangat

Wassalam

26 jejari yang tajam menaip:

Damia Umairah said...

Salam, best nya sesambil happy2 berblogging boleh dapat income kan, apapun salam kenal ye, hii tinggalkan jejak kat sini

sha dhira said...

tahniah kakak.. alhamdulillah, rezeki..

eima said...

hmmm byk tahniah.....

Arina Shamsul said...

tahniah dear :)

Sue-Rya Qistina said...

pergghhhh..banyaknya CPUV yg tgh menari2 kat blog M. jeles kita! hehehehe. tahniah dear!!!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

duniafana said...

wah...cool nnt blanja saya ok

Fiza Rahman said...

Masyuk. Tahniah ☺☺

Deqla Manjew said...

sayang M jugak..hihi.. tahniah.. alhamdulillah rezeki dok melekat ja kat M kan.. =)

Mieya Atiera said...

tahniah kak.

boni kacak said...

apa?? nak open table?? pizza hut?? eh, saya okey je. hahaha :P

Mimi Azirah said...

Tahniah

the malay male said...

rezeki raya.... update rajin skit..hunu

P#eoniX said...

rezeki tuh!!!n'way datang sineh klik iklan skali...heheheh....

Cik Nur™ said...

5 ketoii..!

perghh..murah sentiasa rezeki akak.. :)

lelamaisara said...

eki...sya tak pernah pon dapat tau..kecian kan...

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tahniah lah mai..

Masha Meisters said...

hehe...lap u Toooooo!
congratulation kak MM:-)

jaakechik said...

wahh 5 ketuii duk running tu... bestnya kak M...btw tahniah yerr....

Jemarisuri said...

tahniah2...

baby comel said...

Alhamdulillah, rezeki kak M =)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
murah rezeki sis

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah..

Nisah Idham said...

akak, rezeki ni kak..
melekat2 dan menari2.
nisah ikut serta mengklik2 ye ..

mama3heroo said...

wah..tahniah2

Chic Na said...

selalu dpt cpuv.. jeles tau.. ;)