Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, July 23, 2013

Mengantuk Sangat La Tuuu

Assalamualaikum & Salam Ramadhan

Masa driving balik umah lepas amik Khalish dari tadika ari tu, heran gak la tetiba Khalish ni senyap ja kat sebelah M..kalau tak, memang menceceh ja mulut dia tu..

Bila M toleh ke kiri ja, rupa-rupanya my prince dah tertidoq...alahai... Ngantuk sangat la tu.. Dok tengah enjoy makan honey star pun bleh tertidoq baq hang...


Alololo cian cayang Ibu ni..

Sampai kat umah, M pun terus la amik pict my Khalish buat kenangan...geram tengok..comey..

Wassalam


P/s: Otak tengah ligat dok pikiaq nak masak apa petang ni..hmmm...

26 jejari yang tajam menaip:

Deqla Manjew said...

mmg sgt comei... dgn kopiah dia tak tanggal tu.. dgn tgh mkn honey star tu.. serius comeiii...

Farah Waheda Wahid said...

mesti letih sangat bermain tu... comel jer dia tidur...

Nisah Idham said...

alorr khalish.. penat & ngatuk ni ye.. mkn pon boleh terlelap. mmg cumel lah :)

umi alya said...

sampai saat ini, belum punyai menu lagi, urmmmmmmm :(

mama3heroo said...

salam ramadhan # 14
ngantuk sgt lah tu,sampai tertido,tangan masih dlm plastik honeystar tu..hee

syiela said...

meti mengantuk sangat tu :)

Kesuma Angsana said...

alala sian dier, mengantuk sgt lah tu !

ummiross said...

Alolo...ciannya mengantuk, tapi tetap maintain comel!

ctfand said...

salam..tengah berblogwalking terjengah blog ini. nak komen satu je.."comelnya khalish..!:)." n nice blog too..

Yumida Huda said...

tdo sambil tangan pose dlm keropok..hehe..kiut sgt

Chic Na said...

alolo.. comeynya.. terlentok2 dia.. hihi..

Cik Nur™ said...

memang mengantuk sgtlah tu kak...hehe

Rosmiza Ali said...

Alololo, letihnya dak Khalish.. Tengah2 makan pun boleh tertido.. Comey! ^_^

alia lia said...

budak2 tecik kalo tdo lagi nampak comey.. ^_^

the malay male said...

kantoi tak puasa...huhu

lelamaisara said...

alahai comey je tertido lagu tu..:)

Masha Meisters said...

hehehehe...tangan tu...hihi
gantuk sgt la tuuuuu

aTieYusof Family said...

Hihii..comelll btl Khalish dok tido tu..cute! :)

eima said...

laksa la fav khalish kan ... alolo kesian khalish tu tertidoq time tgh mkn ....

Mrs Velentine said...

alolo..comelnya dia..klik2 nuff

nohas said...

cute..dgn kopiahnya..

kayyana said...

mmg comey,,, dengan berkopiah lagi tu.. alahai.. pnat sgt agaknye tuh

9n0L4 said...

agaknye penat jugak tlg mikir ibu die nak masak lauk ape. ehehehe.

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi...dah penat menguyah tue yg tertido,,

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sian nengok..letih sgt tuh

Mieya Atiera said...

comel je...