Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, July 10, 2013

Khalish Si Angry Bird


Baru2 ni pi shopping baju sweater untuk my Khalish.. Tapi bila sampai saja kat Shopping Mall tu bukan sweater ja yang Khalish sambaq tapi tshirt pun dia sambaq gak... Nak dijadikan cerita my Khalish ni tak puas hati lagi tau..last2 Mak Ngah Khalish ajak Khalish pi shopping sekali lagi.. Aduhai... Kalau hangpa nak tau Mak Ngah Khalish ni mmg manjakan my Khalish ni..Sayang sungguh dia kat Khalish...

So masa shopping2 ngan Mak Ngah Khalish, my Khalish ni sambaq dua pasang baju ala2 kostum gitew.. Sepasang tu Angry bird merah & sepasang lagi Donald duck..tak menahan sungguh bila kami tengok Khalish pakai.. Cer hangpa tengok pict kat bawah ni..


Part ekoq tu yang M gelak sakan tau..ha ha ha

Kostum Donald Duck tu M lupa plak nak amik gambaq.. Khalish ni kalau ajak dia shopping memang kena bawak duit bebanyak. Shopping mcm org dewasa tau..semua nak sambaq..dah la baju bebudak la ni mahai2.. Pening kepala Si Abah tu.. Sabaq je la Abah yek..

Wassalam

24 jejari yang tajam menaip:

kayyana said...

pandai khalish posing..kelakar btul bile die buat muka mcmtu siap ada ekor lagi costume tu yer

Kesuma Angsana said...

hehehe cute !

Acik Erna said...

sabaq je la M..layan khalish sorang.pandai khalis pllih baju sndiri

Acik Erna said...

sabaq je la M..layan khalish sorang.pandai khalis pllih baju sndiri

syuk shusuke said...

salam ramadhan :D

Sayangku Zie said...

alahai comey dia... hehehe

Yumida Huda said...

barang budak2 pun dah sama mahal dgn barangan org dewasa kan
design pun cantik2..mmg tergoda hati nak beli

Cik Aini said...

kehkehkeh
Khalish2...aduih aduih aduih

boni kacak said...

hahaha. dah start shopping dah???hehehe

P#eoniX said...

heheheh...tang ekor yang lawak!!!selamat berpuasa!!

mama3heroo said...

salam 1 ramadhan..lme x nmpak..bz ke..
done klik2 coca cola

Kenari Putih said...

budak2.. wpon angry bird ialah burung yg marah.. tapi budak2 tetap sukakannya..

Cik Nur™ said...

hahahaha...siap ada ekor..
sabo je la...

pic yg tgh tu dia kenapa kak..?heheh

MystoryPic said...

alahaiii....... angry bird.. kiut

Deqla Manjew said...

comelnyeee khalish jadi angry bird.. tp xmo la angry2 ye khalish.. hihi...

❤Kamsiah❤ said...

singgah & beli sunsilk kat sini

ummiross said...

hehe..M, tersenyum ummi tengok gambar2 Khalish tu, comel je dengan costume angry bird dia, hehe..ummi baru perasan ekor tu M.

nanieybarnieylurviey said...

Comeynye khalish :)

9n0L4 said...

baju budak mmg mahai kan kak. huhu. kalah baju kite ni. :)

aTieYusof Family said...

hahhaa..comel Khalish..
pandai bergaya dah..:)

QasehnyaRania said...

hihi.ciksu pon nak gelak la , boleh

Chic Na said...

untung khalish dapat mak ngah yg penyayang.. kira kalau dia nak tu mmg kena beli jgk la ye kak.. hehe..

adianiez AIDA said...

gitu la kalu ada anak. aida ni hah 2 org anak dara. hmmm tak menang tgn kita bila kat soping komplex. nak itu, nak ini, hmmmm...

Myra Jay said...

Hheheeee, sekali sekala shoping kak.. :)

Comel la baju Khalish tu, siap ada ekoq ;D