Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, September 16, 2013

Khalish Celebrate Birthday Di Tadika AlFikrah


Selamat hari Malaysia uollss... Wah! Mesti ramai dok berjalan-jalan cuti sakan minggu ni kan..
Hari ni M nak cerita pasal sambutan hari lahir Khalish di tadika dia, Tadika Al Fikrah Padang Matsirat..

Walaupun semalam hari Ahad dan banyak sekolah yang cuti tapi sekolah tadika Khalish tetap beroperasi. Gigihkan Cikgu sekolah Khalish ni nak mengajaq students depa... So M amik kesempatan wat sambutan kecil-kecilan untuk Khalish sambut ngan kengkawan sekolah dia kali ni.. Kalau hangpa semua nak tau selama ni Khalish tak pernah celebrate besday ngan kengkawan yang sebaya ngan dia.. Biasanya kami cuma sambut ngan family kami ja.. Sebab tu la kali ni Khalish rasa happy sangat sebab kengkawan dia pun turut sama2 nyanyikan lagu 'Allah Selamatkan Kamu' untuk dia..

Jom tengok suasana sambutan hari lahir Khalish kat tadika tu...

Khalish bersama kengkawan dan guru kelas dia.. Ni sebahagian ja kawan kelas Khalish, yang lain tu ada yang masih dok makan tengahari sebab tu tak sempat nak bergambaq sekali

Sukanya my Khalish kengkawan ada sesama sambut besday dia tu..

My cuwit Birthday Boy



Terima kasih la pada Cikgu2 sekolah tadika Al Fikrah Padang Matsirat terutamanya Cikgu kelas Khalish yang berikan kerjasama pada M untuk sambut besday Khalish kat sekolah yek... Jasamu dikenang wahai Cikgu...

Wassalam

23 jejari yang tajam menaip:

lelamaisara said...

sambut kat sekolah lagi seronok kan ramai kengkawan..selamat hari lahir khalish

Yumida Huda said...

wah beznye khalish
mengukir kenangan kat sekolah
hepi basday khalish
hope membesar jd anak yg baik n berjaya
kalau free, jemput LIKE post ni:

LIKE SINI

TQ :)

Aisy Nasiha said...

Seronok khalish celebrate bday kat tadika dengan rakan ye.....

Tihara said...

cantik kek dia M, mesti khalish hepi :)

Acik Erna said...

Seronoknya khalish ye M..beramai2 sambut birthday ngan kawan2

Chic Na said...

mesti meriah kan celebrate ramai2.. yg penting khalish happy! ;)

eita said...

selamat hari lahir khalish..



memang best lah sambut denagn kawan2..
jeles betol lah

izan mama mia said...

wah bestnyer sambut besday ngan kekawan...

jaakechik said...

hep beday to khalish! semoga menjadi anak yg soleh. amin..

p/s : sory bru sempat tinggal jejak kat sini.

Deqla Manjew said...

bestnyer dpt cikgu sporting nak sambutkan besday khalish kan.. kwn2 pun sporting habis..!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

besarnya kek khalis...best la kan smbut besday dgn kwn2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jentik white.my n nescafe malaysia

Masha Meisters said...

hehe...tomeynyer khalish wat 'peace'! happy birthday dear khlaish

aTieYusof Family said...

Selamat Hari Lahir Khalish...
meriah sambutan birthday nya..mesti seronok ada ramai kawan meraikan..:)

Kesuma Angsana said...

ttp meriah, seronoklah dier yer

Cik Nur™ said...

senyummm je dia yea...!

bestnya sambut dengan kawan2... :)

Cik Aini said...

sukanya Khalish...baik cikgu Khalish pun sporting :)

ieda immi said...

memang nampak khalish happy .. lepas nie boleh buat lagi dengan kawan2 kan .. ;)

are_lin@yu said...

sweetnya khalish..moga jadi anak yg soleh ya ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

khalishhh nak sikit kek tu hikss

nanieybarnieylurviey said...

Comelnye Khalish.. Selamat hari lahir.. Jadi anak yg soleh bijak pandai.. :)

BUNDA a.k.a KN said...

selamat hari jadi khalish sayang..semoga membesar sihat, selamat dan bahgia..aamiin

IntaNBerliaN said...

kita tgk ank eppy, kita pun rasa eppy kan...