Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, September 14, 2013

Simple Party For Khalish's Birthday


Salam berhujung minggu kengkawan semua.. Hari ni M nak cerita skit pasai Birthday my Khalish yang kami sambut pada 12/9/2013 yang lepas... Actually, just wat small 'party' ja untuk our birthday boy. Tak sempat nak wat ngan our big family lagi sebab keadaan kesihatan Khalish yang tak mengizinkan...

Untuk hepi-hepikan Khalish sempena ulang tahun kelahiran putera kami yang kelima ni, M ngan Abah Khalish plan nak wat simple surprise untuk Khalish mlm tu...M call Abah Khalish belikan choc moist cake feberet Khalish dan 'sebijik' pizza untuk kami ngappp..hi hi hi..



Sedikit persiapan untuk surprisekan Khalish



Time ni memang Khalish dah tak sabaq nak bukak mata.. Ha ha..jenuh Abah dok pujuk.


Suka sangat dia dapat potong kek... Tapi pic Khalish buka mata & happy sangat dan nyanyikan lagu takda sebab M wat Keek time tu..

Mmmuahhh Sayang anak Ibu sangat2...Jadi anak yang baik yek Sayang.

Besaq dah anak Ibu ni..

Thats all uolls....Wassalam...

8 jejari yang tajam menaip:

Masha Meisters said...

happy birthday dear kahlish! semoga jadi anak yang soleh ye...dah bujang dah ni :-)

Tihara said...

alhamdulillah, seronoknya celeb birthday khalish :)

Chic Na said...

huhu.. siap kena tutup mata lagik.. mana hadiah khalish? nak tengok.. hehe.. nyibuk aje.

Cik Nur™ said...

sedapnya kek khalishh.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

small party pn xper asalkan khalish happy...dh besar dia

Cik Aini said...

hepi belated besday Boy :)
moga membsear sebagai ank yg soleh dan berjaya..amin

Deqla Manjew said...

sweetnya family ni.... simple2 pun best la party mcm ni.. alhamdulillah.. hepi tgk khalish..

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday khalish..!

moga membesar sbgai ank yg soleh..