Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, September 12, 2013

Senarai Peserta Khalish's Birthday Mini GA


Jom check Link blog hangpa ada tak...

1.http://cahayacita2.blogspot.com/
2.http://miszpinkies.blogspot.com/
3.http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/
4.http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/
5.http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/
6.http://norumara.blogspot.com/
7.http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
8.http://kesumaangsana.blogspot.com/
9.http://miaduniaku.blogspot.com/
10.http://coratcoretkuini.blogspot.com/
11.http://thatsomine.blogspot.com/
12.http://sayangkudinadania.blogspot.com/
13.http://shiemacma.blogspot.com/
14.http://mysweetzlife.blogspot.com/
15.http://pape-jer.blogspot.com/
16.http://msvelentine.blogspot.com/
17.http://ikhlas-atilia.blogspot.com/
18.http://norazis2908.blogspot.com/
19.http://bubukuning.blogspot.com/
20.http://atieyusoffamily.blogspot.com/
21.http://umikasum.blogspot.com/
22.http://kpopfa93.blogspot.com/


Kalau takda habaq kat M tau! Good Luck Semua...

Wassalam



17 jejari yang tajam menaip:

Aine Ainun said...

hu...terlepas la...
gud luck semua...=)

Cik Nur™ said...

Nur no.1....
oyeahhhh..!

Semoga berjaya buat Nur.. :)
hehehe

Chic Na said...

blog cikna takdeee.. hehe.. sebab baru tak sat join.. saja bikin kecoh.. ;)

Rosmiza Ali said...

Datang check link.. Hehe.. Ada.. No. 15! Wow! No. bertuah tu.. Hehehe.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Deqla Manjew said...

ok ade... no 6... =)

❤Kamsiah❤ said...

boleh akak terjah blog kekawan lain yg tersenarai kat sini...berkenal2an..:)

ieda immi said...

gud luck semua

x perasan akan GA nie huhu

Ratu Hatiku said...

Good luck pada smua :)

E'in said...

yeay, ein punye no 11! kite sukeeeee

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak M..
ha.. ada tu no 13..hihih
gud luck buat semua... ;)

lelamaisara said...

blog saya tak de sebab terlepas sudah...

izan mama mia said...

tq m tersenarai...mg ada luck...

Masha Meisters said...

soriy kak...tak sempat nak join...huhu

Deqla Manjew said...

no 6 bertuah.. alhamdulillah... hihi

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum.. si M,

segmen kejap aje.. x sempat mselim3 nak join..

mselim3

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ramai yg join rugi tol la tlepas

Cik Aini said...

Ai antara yg terawal kan..heabt betul lah,hehehe