Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, September 11, 2013

Khalish's 5th Birthday Mini GA


Seperti yang M janjikan, M nak wat simple  mimple mini GA sempena Birthday my Khalish esok...

Hadiahnya takda la grand sangat, nama pun mini GA ja kan..

Pastinya cenderahati istimewa dari Langkawi..

Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang dipilih oleh Birthday Boy sendiri..

Syaratnya mudah ja, just tinggalkan URL blog hangpa serta kata2 yang mendoakan  kesihatan dan kesejahteraan Khalish kat komen box entry ni..

In Shaa Allah, esok M akan hapdet URL peserta dan entry seterusnya M akan umumkan pemenang bertuah yang dipilih oleh Khalish...

Best of Luck ^_^


Wassalam

P/s: Join ramai2 yek...habaq la kat kengkawan lain sama... Harap sangat ramai yang akan mendoakan my Khalish nanti..

34 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur™ said...

Nur Join.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/

Selamat Ulangtahun Kelahiran Khalish Sayang..!

Kaklong doakan Moga Khalish sihat selalu, dimurahkan rezeki dan membesar sebagai seorang anak dan hamba yg soleh dan mentaati segala perintah Allah..

Aminn..!

Cik Aini said...

akak...AI joined nih :)
http://miszpinkies.blogspot.com

**moga si besday boy dianugerahkan kesihatan yg baik,menjadi ank yg soleh dan pintar serta dilindungi Allah selalu..amin!

p/s - kalo akak x buat GA ni pun Ai stiasa doa Khalish sihat tau.syg Khalish..tingat aduih,aduih,aduihhhh

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/khalishs-5th-birthday-mini-ga.html

ain. said...

Assalamualaikum Khalish.

Selamat Hari Lahir! :)

Smoga dgn bertambahnya usia Khalish, bertambah juga rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik sentiasa. Smoga hidup Khalish sentiasa diberkati dan dirahmati oleh-Nya. Amin... :)


http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

❤Kamsiah❤ said...

semoga menjadi anak yg soleh,yg membanggakan ibubapa,yg berjasa pada agama dan negara...

selamat ulangtahun kelahiran Khalish..

Deqla Manjew said...

owh esok ye 13 sept birthday khalish.. happy birthday ye syg.. ngeee..moga menjadi anak yg soleh, cerdik pandai.. moga kebahagian sentiasa mengiringi khalish bersama ibu dan abahnya.. moga diberikan kesihatan yg baik.. moga hidup sentiasa diberkati dunia akhirat..aamiin..

psstt.. deqla done join ye.. =)

Deqla Manjew said...

ehh lupa nak tinggalkan link blog td..hihi..

http://norumara.blogspot.com

BaNu Syah said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com

Selamat Ulangtahun kelahiran Khalish, moga Khalish sentiasa sihat sentiasa dan mnjadi anak yang soleh serta bahagia di dunia dan akhirat amin..

Che Rosliza Che Mat said...

nanti ada masa akak join..

Kesuma Angsana said...

sempat ke nak join ni, happy birthday to Khalish moga dikurniakan kesihatan yang baik & berjaya di dunia & akhirat yer. http://kesumaangsana.blogspot.com

izan mama mia said...

masih boleh joint ker ??...
happy bezday khalish..moga jadi anak teruna ayah dan ibu yg soleh dunia dan akhirat...moga terus diberikan kesihatan yang baik...kelak nanti berjasa pada nusa dan bangsa..ehe...moga khalish dapat adik nnt...kikikiikk...

Si Matatajam said...

@Deqla Manjew: besday Khalish ari ni Deqla, 12hb

Si Matatajam said...

@Kesuma Angsana: masih bleh join KA ^_^

Si Matatajam said...

@izan mama mia: bleh lagi kak Izan..Tq sb join yek..

Si Matatajam said...

Pada sesapa yang nak join bleh lagi yek.. Sepanjang hari ni.....

are_lin@yu said...

br lancar eh ni kak..hihi.sory lama tak singgah bz yg amat.haha..

ok ni besday wosh utk khalish..

Selamat hari lahir khalish..semoga sihat selalu,jadi anak yg soleh buat ibu dan ayah,blajar rajin2,pnjang umur murah rezeki ya khalish.amin ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com

Si Matatajam said...

@Che Rosliza Che Mat: tak susah pun akak, just tinggalkan Link blog dan wish skit kat my Khalish tu ja... Nanti join yek..sepanjang ari ni ja

E'in said...

nmpknye still boleh join lg kan?

http://thatsomine.blogspot.com

ein join taw.

to khalish, selamat ulang tahun kelahiran,.. semoga cepat sembuh ye dik... :)

Sayangku Zie said...

ALhamdulillah dah besar khalish yer.. moga menjadi anak yang soleh, mentaati Allah dan ibu bapa... Selamat Hari Lahir Khalsih.

http://sayangkudinadania.blogspot.com/

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Kak M..

Besday boy ye..? terlepas nk wish..tp nk wish jgk
Alhamdulillah..
Sanah Helwah buat Muhammad Naufal Khalish.Semoga mmbesar dgn sihat dan menjadi kebangaan ibuayah..

cma mengaminkan doa akak..
Ya Allah Ya Tuhanku, Kau sembuhkan lah Muhammad Naufal Khalish dan berikanlah kesihatan yang baik kepadanya..Aaaminn..

cma join GA ni klu masih sempat lg....
http://shiemacma.blogspot.com

eima said...

Selamat Ulang tahun Kelahiran Khalish ...semoga jadia nak yg berajya dunia akhirat ye ....

get well soon lilboy ....

Rosmiza Ali said...

http://pape-jer.blogspot.com

Mieza nak wish happy becoming Birthday buat Khalish yang tomey.. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan membesar sebagai seorang anak yang soleh serta berjasa kepada ibu bapa, agama, bangsa dan negara! Insha Allah.. Amin.. =)

Mrs Velentine said...

MV join..

Selamat hari jadi Baby Khalifah Khalish..Auntie doakan khalish sentiasa sihat..dengar cakap ibu dan ayah..jadi anak yang soleh dan membanggakan orang tua..amin...

HAppy Birthday

Cho Zila said...

selamat hari jadi untuk Khalish..moga jadi anak soleh di sayangi oleh semuanya...

BUNDA a.k.a KN said...

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran ke 5 untuk besday boy Muhammad Naufal Khalish kesayangan Pn Mai dan En.Kyn...

Semoga dilimpahi rahmat, membesar sihat walafiat dan semoga menjadi anak yang beriman , soleh dan cantik akhlak...

salam sayang dari bunda...

http://norazis2908.blogspot.com

Cendol said...

semoga khalish membesar sihat dan kuat,jadi anak soleh,berjaya di dunia dan di akhirat..

http://bubukuning.blogspot.com

Deqla Manjew said...

eh besday harini..deqla yg lambat baca entri..hahahaha.. ;p

aTieYusof Family said...

Selamat Hari Lahir Khalish..moga membesar dgn sihat, ceria, cerdik..panjang umur, murah rezeki dan menjadi anak kebanggaan Ibu & ayah..amin! :)

http://atieyusoffamily.blogspot.com

Yumida Huda said...

selamat ulang thn ye khalish
moga membesar jd anak yg baik n sihat. sukses dlm pendidikan.

http://umikasum.blogspot.com/

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

join!

semoga khalish mendapat kesihatan, dimurahkan rezeki dan menjadi seorang manusia yg berjaya :)

http://kpopfa93.blogspot.com

Chic Na said...

Happy 5th birthday Muhammad Naufal Khalish!!

Semoga khalish terus diberi kesihatan yang baik, menjadi anak yg cemerlang & berjaya dunia akhirat.. Ameen..

http://thecoklatblog.blogspot.com

lelamaisara said...

sya terlepas join...ape pon saya doakan khalish sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh..:)

intanfirdaus247 said...

da telepas..uwaaaa:(((

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sob sob sob telepas dah