Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, September 04, 2013

Thanks DeWanie Scarf & Shawl

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah

Sebenaqnya entry ni dah sebulan lepas lamanya terperap kat dalam draft. Terlupa plak nak publish.. Aduii apala hang ni M -.-'


M ada terima sehelai shawl yang sangat ohsem tau..my fav color plak tu..materialnya  kain chiffon berkualiti tinggi.. Lembut dan selesa dipakai..

Tapi ada satu kemusykilan di fikiran M bila terima shawl ni.. M tak tau pasai apa M dapat shawl ni.. Biasanya, barang sampai kalau M beli secara on9 ataupun M menang GA ataupun kengkawan blogger bagi hadiah untuk M..tapi kali ni rasanya M tak da order dari mana2 pihak, tak menang GA ataupun gift Dari kengkawan blogger. Tapi dah rezeki kan orang nak bagi, M terima ja la kan.. Tak baik tolak rezeki ^_^

Ni la shawl yang ohsem sangat tu

Pihak yang bermurah hati...

Tq so much yek pihak De Waniey scraf & shawl sebab hadiahkan M shawl ni..

Jom kita pakat2 terjah website DeWaniey www.dewaniescarf.com , usha2 kot ada yang berkenan dihati bleh sambaq sehelai dua nanti..hi hi..

Wassalam

15 jejari yang tajam menaip:

Nisah Idham said...

akak, nisah dah tgk dah..
memang cantik2 lah.. shawl tu nisah tak sesuai nak beli, haa tp nisah ade jumpe tudung bawal, tapi out of stock pulak.. nisah bookmark pg ni, lain kali bole datang lagi :)

P#eoniX said...

tahniah!!!sis,heheheh...cantik tuh!!!

Cinta Misteri said...

As'kum M...

♥rindu plak♡

lama tk menjengah kemari.

Cik Aini said...

ni la namanya rezeki kak..cantik!

Chic Na said...

ni lah namanya rezeki datang bergolek. hehe.. nampak soft je shawl tu..

Cik Nur™ said...

wahhh..cantiklah kak... :)
murah rezeki akak....

izan mama mia said...

wah mmg chantek laa shawl tuu

Deqla Manjew said...

owhh.. dpt rezeki terpijak la ni ye.. bertuahnye badan.. cantik la shawl tu M..

lelamaisara said...

Orang dah bg amik je la kan..hehehe rezeki jangan di tolak...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyerrr kak m....rezeki jgn ditolak hihi

Masha Meisters said...

cantikneyr colour puplr...tahniah sis :-)

Ibu Lala said...

Tahniah..

kayyana said...

wahhh...gembira rasanya kan bile dapat hadiah kan kankan

nanieybarnieylurviey said...

Nnti wat entri kak M pakai shawl de wanie k??

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.M..

cantik shawl tu.. kaler pepel ye..? siap kerawang2 tu..mesti gojes akak pakai..
tahniah tau!

nnti cma g terjah link tuu :)