Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, September 26, 2013

Tetamu VIP Di Party Khalish


Salam bersiaran kembali..chewwah macam siaran tv plak.. Hi hi hi... Minggu ni M tak sempat nak bw ke blog hangpa sebab Khalish demam tonsil lagi dan bercampoq ngan batuk & selsema... Sian anak Ibu..Sebab tu nak hapdet belog pun tak menyempat....just layan IG ngan FB ja sat2... 

Kebetulan my Mak pun stay kat umah M so M tak mau la layan blog sebab my Mak pernah tegoq M katanya "hang ni asyik dok belogggg ja, Mai la sembang ngan mak ni" ha ha ha.. So sampai skang ni kalau ada my mak memang M tak layan blog..

Sebelum, cerita jadi pekasam, M nak cerita pasai kehadiran tetamu VIP masa sambutan Birthday Khalish minggu lepas.. Tetamu istimewa yg M maksudkan tu adalah..jeng jeng..jeng..

V

V

V


Sweet Nisah Idham in da house ^_^  just ignore my biras kat belakang tu yek..ha ha ha...

Harus la ada bukti pixca bersama..hi hi...

Hadiah dari Auntie Nisah yang menjadi kesayangan Khalish

Tq so much Nisah sebab sudi mai ari tu.. Khalish asyik sebut2 ja nama auntie yg bagi hadiah besday kat dia tu...sayang sungguh Khalish kat hadiah tu tau Nisah...memang feberet dia bab2 mewarna ni..hope nanti kita bleh jumpa lagi yek Nisah...
Wassalam

P/s: Nisah, u r so kind & sweet... Best sangat dapat jumpa Nisah..

26 jejari yang tajam menaip:

Farah Waheda Wahid said...

happy belated birthday khalish...

Deqla Manjew said...

wahh... bestnye dpt jumpa Nisah.. mmg kenai sgt.. pencinta kucing mcm deqla jugak ni..hihi..tgk Nisah ni sekali imbas ada iras2 akak kat opis deqla ni tau.. suka la khalish dpt hadiah tu.. ;)

kayyana said...

kalau dah ngadap blog cmna nak borak borak ngn mak kan kak... hehehe.. semoga khalish cepat sembuh ye..

Ibu Arif said...

Jom join GA.. support blogger baru..
http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeayyibu-arif-bagi-duit-raya.html

Mrs Velentine said...

Nisah tue blogger ya kak M....klik2 nuff

eima said...

org langkawi jugak ka tetamu vip tu ..

lelamaisara said...

wah best na ade tetamu vip lagi..hehehe

Yumida Huda said...

wah seronoknya khalish dpt hadiah

Cinta Misteri said...

rakan blogger....?

harap khalish cpt sembuh dr tonsil tu

Cinta Misteri said...

rakan blogger....?

harap khalish cpt sembuh dr tonsil tu

Tihara said...

bestnya dapat jumpa nisah, mesti khalish hepi :)

Cik Nur™ said...

wahhh..ada blogerlah yg datang majlis khalish... :)

Deqla Manjew said...

psstt...

http://norumara.blogspot.com/2013/09/dah-dapat-apa-yang-ditunggu.html

^_^

izan mama mia said...

wah dah jumpa nisah....

PuanZaniff said...

hrap khalish cpt sembuh..:)

hazwan hairy said...

klo dkt dh p..lalala

Masha Meisters said...

waooo....kak nisah ke...heheheh....VIP tu :-)

Cik Aini said...

wahhh
untungnya Khalish :)
cepat2 sembuh ye Khalish..

Ibu Lala said...

Seronok dapat jumpa kawan baru kan.

Aine Ainun said...

syokla...dekat boleh jumpa kan...=)

dya bunga said...

sonoknya ada tetamu vip

Chic Na said...

demam lg ke khalish? semoga cepat sembuh..

ohh ini ke vip nya.. blum kenal lg blogger ni.. suka khalish hadiah yg auntie nisah bawak ye.. :)

Azimah Shukor said...

wahhh bestnye...meh lah visit sye http://www.azimahshukor.blogspot.com

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh ni tetamu vip tu yer...best la khalish dpt hadiah hihihi

shahdiana said...

dapat jumpa member blogging memang best kan...

IntaNBerliaN said...

ooo nisah duk lgkawi gak ek...