Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, September 13, 2013

Pemenang Khalish's 5th Birthday Mini GA

Assalamualaikum & Salam Jumaat

Hari ni M nak umumkan pemenang bertuah yang dipilih oleh my Khalish  bagi Khalish's 5th Birthday Mini GA...

Jom kita tengok sapa yang bertuah tu..

Eksaited tau boy nak wat cabutan tu..hi hi...Siap Bismillah lagi...



Dan Si Dia yang bertuah adalah bernombor 
V
V
V

Cepat tengok sapa yg bernombor 6 tu kat SINI

Tahniah buat pemenang sila bagi details anda pada M kat kotak komen yek..jgn risau komen anda tidak akan di publish ...

Pada yang tidak berjaya jgn sedih2 tau...Kita hanya suka2 ja...Mana tau ada rezeki nanti2 plak...

Wassalam

21 jejari yang tajam menaip:

lelamaisara said...

la...boelh terlepas plak la...ruginye....ape pon tahniah la kepada pemenang...

Chic Na said...

wahhh.. deqla.. tahniah untuk deqla.. bertuah hari ni.. ;)

umi alya said...

tahniah kpd pemenang..


alorr akak terlepas pandang GA

Gieyana said...

Miss out la GA M ni..:)

intanfirdaus247 said...

Salam M lamanya akak x mai sini..x hari2 on9 dan x sepanjang masa bw..huhu..jangan mara naaa.heheee...aik dah terlepas la upernya segmen ni..tahniah kepada opemenang..x dan join

Masha Meisters said...

aloooo...cepatnyer dah ada pemenang...tak sempat nak join lak...huhuhu

Deqla Manjew said...

ehh.. no 6?? gosok2 bijik mata..haha.. deqla ker.. alhamdulillah.. x sangka.. mekaceh khalish cabut nama aunty deqla..hihi.. suka sgt.. ho yeahh..!!!

Deqla Manjew said...

M.. nanti deqla sms eh address rumah..sbb dah bertukar sikit..tp deqla x ingt.. blk ni deqla tgk n sms k.. jgn buat cabutan lain tau..haha.. ;p

E'in said...

deqla yg menang! tahniah deqla... hihi

ummiross said...

Salam M..

waaa ada GA rupanya sempena besday Khalish, tahniah kepada pemenang.

Yumida Huda said...

tahniah buat deqla...yey hepi utk kawan
wah..comel je khalish..kim salam erk..hehe

eita said...

macamana ita boleh terlepas pandang ni..huhuhu..

tahniah pada pemenang

Cik Nur™ said...

wahhh...rezeki deqla...!

Tahniah Deqla.. :)

Cinta Misteri said...

tahniah Deqla....

comel jer bujang tu...nak cabut kawan mama yg comel jer

Cendol said...

salam,akak :) bagusnya khalish baca bismillah sebelum buat sesuatu.tu tandanya dia tahu apabila baca bismillah,pasti ada kebaikannya..baguslah,kecik2 dah diajar mcm ni..pernah dengar tentang satu kata2 bunyinya macam "anak soleh dapat dilihat sejak dari kecilnyaa"

btw,pemenangnya pun sgt bertuah tahniah madam deqlaa !

nor azman said...

comelnya..hehhee

Si Matatajam said...

@Cendol:Aaaminn mudah-mudahan dik...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

eh telepas daaaa..rugi3

Cik Aini said...

tahniah Deqla :)

izan mama mia said...

tahniah deqla

IntaNBerliaN said...

tahniah ps pemenang