Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, April 23, 2012

AMERCORNER 1st GIVEAWAY

BERMINAT??? KLIK  SINI   UNTUK JOIN

Pemenang
1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah.
5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. :D 

Nak join giveaway ni mudah je syaratnya,
@Kena jadi follower Amercorner 
@Buat satu entry paling simple tentang giveaway ini bersertakan gambar diatas.(gambar komik) 
@Then jangan lupa linkkan blog entry ini dalam entry korang k
@Sila tinggalkan URL blog korang kat komen k.
@Wajib tag sekurang2nya seorang je kawan korang and makesure dorang tahu dorang ditag
@blogger warganegara Malaysia


Pemenang akan dipilih menggunakan sistem RANDOM dan akan diumumkan pada 30.4.2012  


Tag

6 jejari yang tajam menaip:

amercorner.blogspot.com said...

salam, terima kasih kerana sudi join yerk2.


Amer ucapkan good luck :D

IntaNBerliaN said...

good luck :-)

aina ariana said...

hye..:) jalan2 and follow u back.. thanks ye follow sy..;)

Si Matatajam said...

Tq semua coz sudi visit blog ni

mselim3 said...

salam ziarah gak,,,kat sini

alamak mcm mana join segmen nie....

wassalam....

Si Matatajam said...

nak join klik je kat perkataan sini bwh banner tu