Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, April 08, 2012

Blogwalking Again....

Ari ni M asyik blogwalking saja kejanya... Best la tengok blog2 yang cantik2. M ni baru nak bertatih tot tet tot tet Baru nk mula he he... Macam lyssa pesan suruh rajin2 terjah blog org lain br la org nk terjah blog kita. Kita kena lah follow org dulu baru org follow kita... ( tu pun kalau ada yg rasa nak follow balik la ) terutama blogger Otai yang rasa nak bagi semangat kat blogger baru macam M ni kan!!!!! K la M nk sambung blogwalking lg la. Nak cari inspirasi dan maklumat dalam dunia blogging ni.. Chow;)

5 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

chaiyok3.. :P

Si Matatajam said...

Tq so much Lin. Luv u, luv ur blog so much...

Xane Neor Dzanagroups™ said...

Assalamualaikum...ok i dh follow u...hope dpt kenal lebih ramai kwn2 n good luck with ur blog...kalau ada kwn2 yg nak try products kat blog i boleh ler u suggestkan yer...thanks dear ;)

untuk kwn2 sila ler singgah yer..
http://dzanagroups4u.blogspot.com/

C'Jai said...

sekarang ni tentu dah banyak terkumpul pengalaman...kan..:)

9n0L4 said...

skrg m dah majuuuu. hehe. berkat blogwalking la ni kot. :)