Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, April 14, 2012

OK TAK?

Assalamualaikum,

Selepas beberapa jam dok tekan, tukaq, preview, tukaq, preview then tukaq lagi, preview lagi dan akhirnya baru puas
ati M. Amacam ok tak wajah baru blog M yang tak seberapa nih. Saja la M tukaq nak bagi sahabat blogger yg visit blog M x boring. Kalau ada yang nak kutuk ka, kritik ka apa ka, dipersilakan yek. M tak kisah kalau kena kutuk pun coz kadang-kadang ada kritikan yang bleh improve diri kita betoi kan. Kalau kritikan yang tak membina tu wat derk saja la hu hu..

Wassalam;-)

7 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

dalam belog ada taman lah...santeekk!

Si Matatajam said...

Tq Lin

Mr. Doctor said...

baru first time dtg sini ekceli.. nice :)

kiera'sakura said...

suka bunga erk? cantik la nie.. klu saya, saya tak suka bunga...hihihihi

Si Matatajam said...

Suka gak. Tu yg pilih hu hu...

mselim3 said...

Bunga memang senonim dengan wanita...tidak dinafikan....
kalu lelaki pulak suka bunga....mesti orang wanita kata lelaki tu mat bunga lah pape aje...kan,

Bagi saya lelaki yg suka bunga adalah lelaki yang suka kan KEDAMAIAN ....kalu bagi wanita adalah melambangkan KELEMBUTAN ...DAN JUGA SIFAT KEIBUAN....

WASSALAM....

Cik Amal said...

ok lah . . . simple but nice

http://sayacikamal.blogspot.com/