Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, January 06, 2013

Aduiii Aduiii Aduii

Tetiba guna tagline Khalish..bukan apa nak habaq kat hangpa semua.. Geram sungguh M semalam..disebabkan line tenet yg bermasalah, abih tergendala semua keja..nak berbelog x bleh, nak ziarah blog pun tak bleh...
So.. Ari ni lepas antaq Khalish pi sekolah n settle keja umah nanti, M harap2 sangat dapat berbelog macam biasa..

Published with Blogger-droid v2.0.9

51 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

terima kasih sis. tak lupa singgah blog lynn. ;) dah bekpes eyh?

sHaRiNa eLyaNa said...

line lembab mmg mslh blogger hehe..

sHaRiNa eLyaNa said...

milk deal n nutri ya

CeqGu said...

hurm memang hangin kan kalau tgh ada mood nak berbelog tetibba lain plak buat hal

Arina Shamsul said...

Hahahahahha...terngiang2 di telinga ni adui2 khalish tu dear..hahaha

ahsfantasy Ryu said...

mudah-mudahan.. hehe

Ayuni said...

hikhik, sabar kak....

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hehehe.. sabaq yer sis.... dugaan...
nanti jgn lupe singgah blog Ahlam yer...hohoho...:P

Norhaizan hakim said...

Memang sakit jiwa kalau tenet meragam..nasib baik en suami dah pasang wifi kat rumah ni...seronok sungguh berblogging..mmuaahhh..cayang abang!

the malay male said...

line tak ok ler tu

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Rasa sedikit bengang ble tenet wat hal..

Jemarisuri said...

hehe...ingat apa tadi...
hepi blogging M

baby comel said...

Alahai. Sabaq la kak M. Adoii adoii hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kalau line internet buat hal, mmg rasa mcm nk hempuk jer,

Tihara said...

insha Allah harap semuanya okay yea M :)

IntaNBerliaN said...

sy ni plak tenet ok je.. tp keadaan yg buat susah nak bw...

kinara kinatara said...

link sekarang lagi lembab dari kura kura..:)

aTieYusof Family said...

problem internet lembab ni kdg2 buat kita tensen kan..semua jd lambat nk BW..sabor je lah kan..:)

adza irdawati said...

semoga semua bjalan lancar seperti selalu ye ;)

Chic Na said...

sabar ye kak, harap2 line cepat ok.

milkadeal. :)

eita said...

semua orang sibuk sekarang ni..

umialya said...

ylh.. M pun lama dah tak singgah ke teratak buruk akak..

Mama Adam said...

hihihi... memang geram kalo line tenet buat hal

Cik Nur said...

Rindu tau nak dgr khalish sebut aduii..aduii..aduii..!hihihi

Cinta Misteri said...

Khalish ok tak di sekolah? Kembar nama Khalish, putera waniey apa khabar yep. Tetiba teringat. Nk jengah blog waniey jap.

Cik Aini said...

aduiii aduii aduiiihhhhhh
hahahahaha qendu Khalish tau :)

Hatimi Tahirruddin said...

huhu tulah kdg2 bila line internet ni meragam boleh mati kutu dibuatnya...

Deqla manjew said...

aduii aduii aduii.. line tenet mmg hampeh skng..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sabar..(",)

Mimie said...

takpe2...slow2

Mrs Velentine said...

sabar yea//

redza said...

line tenet slo xdpt nak buat apa dah..sabo je la

Kesuma Angsana said...

tq singgah blog KA juga ye

Mas Zull said...

assalamualaikum M...kalau line internet lembap mmg sakit hati dibuatnya...:)

Nisah Idham said...

nisah selalu hadapi masalah ni..
kadang2 tu rse hangennnn je satu badan. line punye pasal hehe

nik ros said...

mood nak bw mmg down kalau line promblem ni.apa pun tak blh.huhu

sabar yea

lelamaisara said...

somil tau tagline khalish tu kak..ehhehe

hazwan hairy said...

dh kurang berblog dh..klo lma xmsuk sory kak :-)

Yana Libra said...

sabar je lah ye kak~ :p

TiranaAduka said...

duit belanja buat khalis..uncle bg.1 je.

nadia said...

walau lembab, kak m tetap jalan2 blog nadia. terima kasih tau :)

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg sakit atikan kalau line lembab..dulu selalusangan faced ngn line lembabnie masa guna berukband..hehe nak tgk utubepun sakit ati..so skang pakai line maxis home.mmg lagi cepat!

Nyue said...

cute betoi tagline khalish tuu..hehehehe...

intanfirdaus247 said...

aduii aduii aduii..hehe..x per slow2 M

fieda said...

arini line kak fieda ok dan apalagi time bermarathon la..

BaNu Syah said...

ooo tu tagline khalish yer hehehe qiut jer

LYAfrina said...

hihi..sweetnyer tagline khalish.. sampai mamanyer dh jangkit...

shidaR said...

biasala kak M..shida penah alami..huhuu

Dayana Bahar said...

sabo sabo.. hehe marah khalish nanti...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper kak pelan2 kayuh la...wani pun sejak2 la ni mcm xdan nk bw balas komen lg...fenat sungguh hihihi

9n0L4 said...

mmg gundah gulana la kalau internet problem. :)