Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, January 12, 2013

Dapat Kepala Baru

Ha ha Jangan terkejut plak baca tajuk tu..kepala yang M maksudkan tu header blog M ni ha... 
Perasan tak? Perasan tak? Kalau x perasan nak tembak lubang idung..ha ha..ayat sapa tu..kalau member GSF mesti dah tau sapa kan..Bagi sesapa yang tak tau, dialog tu Mama Arina Big Boss GSF yang punya tau..ha ha...
Dan header baru blog M ni pun adalah hadiah besday dari Mama Arina jugak..Mama bagi bukan satu tau tp dua header khas untuk my blog..FYI, header sebelum ni pun hadiah dari Mama gak masa M mula2 blogging n join GSF..Kalau sebelum ni, Mama tolong pasangkan header tu..Tp kali ni disebabkan lappy my Adik ada, so M manfaatkan sebaik mungkin la kan..

&



Amacam, cantik sesangat kan..Tq so much Mama...M suka sesangat...Mama ni macam tau2 ja M teringin header baru..hik hik.. Sayang Mama erat2...Mmmuahhhh..

Nak kenal Big Boss GSF yang murah hati ni tak? ha cepat terjah blog Bunga Hati Mama


Wassalam

p/s: Mama jangan nak ngada2 panggil akak yek..nanti M tembak lobang idung Mama plak..ha ha ha ha..M baru masuk sweet 13 la...hi hi hi..



89 jejari yang tajam menaip:

umialya said...

mula2 dgtg pg td perasan daa tp diam jer, mana tau mata akak yg tersilap, cantik..

dya bunga said...

cantik lah kak m

Cik Nur said...

cantikk..! terletak elok je ha.. :)

hazwan hairy said...

wah renungan mata..sgt menggoda! cantik header itu..

CikZaniff said...

haha..men2 kepala ye..
cntik..secantik mata wanita..:)

Nisah Idham said...

Kak M......
hehe kepala akak memang cantik.. ekslusif & vogue gitu.. Nisah sgt suke.. hehe teruja terlebih sudah... Neway.. lepas ni mesti lagi bersemangat berblog ye dgn kepala yang baik punye !! hehe

Cik Aini said...

owh...
header dr Mama eh..
kan td ai br tegur so simple..rupanya dr mama..x aci betul!bg kat akak je eh..lambat lg tau nk tggu bsday ai..x kira..x kira nk tembak gak lubang idung mama.hahaha

Jemarisuri said...

perasan2...patut la lain semcm je...hikhik

Misz Mieza said...

lawa! Untung dapat big boss pemurah cam mama arina ni kan ? =)

DONE! ^^,

deno said...

sangat cantik!!! :)

Tihara said...

cantik header tu M..
kenapa, dia panggil kakak ke..hehe
akak tengok M macam anak dara je lagi.. :)

hana hadi said...

sesuai dengan warna blog :)

kinara kinatara said...

wah comel nya kak..:)

huhu..singah bloh kina jugak ya..ada sesatu untuk akak.xp x secomel yang mama kc..huhu:)

kinara kinatara said...

wah best tu kak..p piknik satu keluarga..:)


huhu..:)

comel adik2 akak..macam khalish jugak..:)

Hatimi Tahirruddin said...

wah terbaik header cetusan mama ni...

jaakechik said...

sangat cantik...kreatiff sungguh mama arina tu kan.. baik hati sgt2... bertuah dapt big boss mcm tu, jaga kebajikan ahli2nya...hihi...

Mimie said...

memg cantiklah header baru kak M

Acik Erna said...

assalam M..memang cantik sangat2 headerM ni

Cik Ain said...

1st tadi bukak mang ain dah perasan ada benda baru kekekeke

adza irdawati said...

wahhh cantiknya header bawuuuuuuu

zino said...

tak perasan pun hehe

boni kacak said...

cantik juga lah hasil tangan mama arina tu..hehehe..memang macam2 bakat dia ada.doodle pun comel2 dia buat :)

nea lopah said...

Salam perkenalan...cntik Sgt header, mcmane nk bt yer?bole ajar tak? jemput ke blog sy, nabihahsejutarasa.blogspot.com

Etuza Ezawarna said...

memang MA sangat kreatif ..tahniah cantik tu tau! ada sepasang mata yang tajam....)

intanfirdaus247 said...

M! seriuscantik giler!!!

ieda said...

aah dikk
cantik ! ...

arina ! buat satu utk akak leh ?? ;)

Etuza Ezawarna said...

sangat kreatif MA kan...tahniah dapat header baru..

Ain Dzaya said...

happy bestday kak M..best of luck! may Allah bless your life n your future :))

Ain Dzaya said...

happy bestday kak M..best of luck! may Allah bless your life n your future :))

nanieybarnieylurviey said...

Td xperasan. Bc entri ni bru perasan :) cntik!!!!! :) big boss mmg tgn berseni

Nor Salmi said...

Cantik header baru ni.. Tahniah!

adyna said...

cantik header baru nie ;)

Mama Adam said...

cantik!!!!! nampak kreatif sangat!

Mas Zull said...

Assalamualaikum M...wah tahniah2 yer...cantik kedua2nya...:)

maria firdz said...

cantik.. sesuai dgn tema nya.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak m cantiknyer header baruuuuuuuuuu..tahniah mama mmg terbaek la :-)

p/s : tang mata tu menggoda haha

Cinta Misteri said...

Cantik cantik....hadiah birthday lg tuewww

Cinta Misteri said...

Wahhhh Ai, kemain lg nk nembak lubang idung mama naaaaaaaa

Cinta Misteri said...

Amboiiiii!!!!!!!

Edy Fee said...

Igtkepla ape td..ehhehe

Cik Que said...

eh...ingtkan kepala apa tadi..hehehe..rupenya kepala blog..apa2pun cantik kepala blog tu kak M..^__^

Ayuni said...

Mama Arina mmg creative n baik!

Yan Ty said...

Nice!!!!!!

Remy hazza said...

kak m....
cantik ,,,menarik dan lebih ceria.....

IntaNBerliaN said...

cute je.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ewah2 dah header baru nampak. bikin panas...

Yana Libra said...

cantik~~ :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

cantik, smartlah.. ohh ahlam jelesssss!!! hahahaha

LYAfrina said...

cantik la..sesuai dn nama matatajam tu

Deqla manjew said...

ape je hasil tgn mama arina mmg x dinafikan cantik! tp kepala deqla lagi cantik kan?kan? hahaha.. :p

❤Kamsiah❤ said...

ya..ya...header bila dimelayukan bererti kepala hehe...

mata yg arina create tu mmg tajam...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantik..
mesti perasa, kan atas sekali :)

are_lin@yu said...

cantik lah k.m..memang tajam mata tu..hihi..thniah k.m!tumpang happy hasil kerja mama mmg terbaik kan.hehe

farHaNa razaLi said...

hepy belated bday.sy new follower awak..hehe..

Kesuma Angsana said...

mmg cantiklah kepala baru ni M!

Mrs Velentine said...

hadiah bestday kan..hehehe

drzirakudo said...

wah.. lawa2 !!

Warna Warni Kehidupan said...

ouch.. tajamnya pandangan mata itu.. hehe nice to know you..

afzalsukasuki said...

wah kepala baru.untung la kepala boleh tukar2..

saya punya kepala ni tak pernah tukar.pernah mintak tukar ngan abah, sekali ditempeleng plak..

salah ke saya mintak kepala Tom Cruise??Salah ke??isk3

lelamaisara said...

macam mata kak M la...auuu..menggoda gitu..hehehhe..cantik la kak M...memang cantik..

Mohd Selim Zainal said...

cantik header boleh buatkan mselim3..heheh

mselim3

محمد رازيق said...

wah. terbaiklah header baru akak. hehe. btw, hepi belated besday kak. moga murah rezeki :) amin

Etuza Ezawarna said...

wow! memang nampak Pesona blog S M sekarang tau!..sesuai sangat. MA memang kreatif..

QasehnyaRania said...

wow..tahniah..
cantik la M..
dok usha tang mata tu :D

eita said...

comel..comel...

ingat kepala apa lah tadi

N.Aima K said...

mata tuh menggoda!! kih3x

NIA SI DRUMSTICK said...

baru je nak tegur..tengok2 da post.ehehe..mata siap la yang tajam tu kak M..heheh mmg ikut tema la kepala baru tuh..

Myra Jay said...

Cantik...

Memang cantik... :D

Myra Jay said...

kak, insyaAllah masa maulud nabi nak ke sana :D

LiYa HaNiF :: said...

amboi header baru yerk.. canteq..!!!!

salam kenal ye buat kak M ..

Wak Gelas™ said...

wak pon tengok cantek kepala baru tuuu..HHHeee

Cik Syida said...

cantikkkkk :D

miz ruha said...

cantiknya header baru kak M...
sangat menarik...

done touch in sol...

Cho Zila said...

jeles semua orang dah tukar header baru .. nanti nak cari gak...

Deq's Qienz said...

wah kak m dapat adiah sebedayy,syiokk la,..hehee

MaMa Rey said...

cantik..b€stnya dapat hadiah ;)

eima said...

cantek .. makin ceria la

shidaR said...

cantikla kak M :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...dapat header...bestnyer...cantik pulak tu..:)

QasehnyaRania said...

cantik la. dah berubah. usha tang mata tu..

#rasanya macam dah komen semalam..
ada masuk tak komen ciksu?

bukan pa takut tak da je.huhu
takut kesilapan teknikal dari lappy su je..

sHaRiNa eLyaNa said...

da lama x p sni..wah cutenya header baru..pndai mama arina buat hehe

BaNu Syah said...

hehe patutlaa berseri lain mcm blog ni.,header baru rupenyer...cun2

Che Rosliza Che Mat said...

Comel header tahniah...untuk dapat bigbos baik..

izan mama mia said...

patutu laa nampak lain..cantik

Karukord jagau said...

Waaah.....akak ada header baru la :)

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg cumil gila=)pandai mama rina buat

Mimie Najib said...

cantik header tu.. :)

Chic Na said...

cantik! sesuai dengan kak M. ;)

9n0L4 said...

hehe. untung la dpt hadiah big boss. :)