Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, January 16, 2013

WW: " Ibu..Tolong Amik Gambaq Khalish "

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah






p/s: Macam2 aksi my Khalish ni..Kemain dia request suh Ibu snap2 gambaq dia tu..hi hi..


48 jejari yang tajam menaip:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

he..he..
pandai kan

CeqGu said...

dia tau ibu dia tu blogger....tu yg sakan suh amik gambaq kot hihi

Mia Liana said...

cute nya... pandai bergaya..

Kakzakie said...

Semakin besar semakin bijak. Minda tak pernah berhenti ada aje yg dia nak kan.. ambil gambar jadilah.

Mrs Velentine said...

alolo..comel dah pandai bergaya

are_lin@yu said...

khalish comey macam ibunya..hehe

Mrs Lurve said...

amboi khalish..kemain posing ehhh

CikZaniff said...

hensem khalish..ngorat buleh..:)

QasehnyaRania said...

as-salam M..
wah dah pandai bergaya.ni mesti penangan temankan ibu pergi gathering hari tu kan khalish.tgk member2 ibu posing macam2 style, betul tak ?

Cheq Kaq said...

"mak! mak! pleaseee!"..tu kate ank cheqkaq..org ckp peace..dia pleaseee..hehehe..budak suke bergambo kan..

miz ruha said...

sweetnya khalish... >_<

hazwan hairy said...

mesra bila depan kamera..sng nk jd model nnti...hihi

N.Aima K said...

amboi bukan main lg pose Hero ni yee

Deq's Qienz said...

macam qahyra la..sikit² nk suh mama snap pix dia..

Nisah Idham said...

haaa anak ibu ni suke bergambar ye..
comel lah khalish ni.. meh nak pinjam die sat.. (^_~)

Misz Mieza said...

Pandai posing.. Macam2 gaya ada.. Hehe.. =)

Cik Nur said...

aloooo..rindunyaaaaaa...!!!!!

Ratu Hatiku said...

hehehe...mst suka bergambar

lelamaisara said...

alesya pon suke suh g amik gambar die kak....
comey khalish..

Kesuma Angsana said...

he he sesekali jadi model ye

boni kacak said...

ada bakat jadi model ni..hehehehe

Sue-Rya Qistina said...

amboi..kemain lg bergambar. hehehe

sHaRiNa eLyaNa said...

alala..comelnya anak ibu hehe

Nastyna said...

owhhh suka yer bergambar, nasib baik hensem ;)

Cik Aini said...

ok lah tu kak..sementara nk nak..waktu dia xnak nti,jenuh akak pusing keliling dia wat xtau ja.hahaha

Cik Aini said...

akak..
miss u so much la kak..x ok lagi ke..huhuhu

Hatimi Tahirruddin said...

amboi khalish....bukan main lg dia...haha

BaNu Syah said...

comel2

Deqla manjew said...

aduiii khalish..suka bergambaq eh..siap up 2 tgn! haha

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi nak bergambar pulak..

izan mama mia said...

Assalamualaikum m....wah kan main anak teruna dia yer...pelbagai aksi pose..nampak

Cho Zila said...

amboi dia... pandai dah... nanti senang ibu nak masuk kat blog...

Mak Wardah said...

Khalish yang bijak n pandai ambik watak...

umialya said...

akak komen ke blum n3 ni??

comelnya khalish..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi2....

KesumaMaruku SueQistina said...

Salam singgah malam^^

syafiqakarim said...

muka comel takpe
hahaa

Yana Libra said...

ada aksi tengah menyelam ke tu? hehe..kelakar lak tgk~ :P

Remy hazza said...

happynya khalish!!!!

Mimi Azirah said...

kecik2 dh pndi posing

nanieybarnieylurviey said...

Comeynye.. Mcm2 gaya :)

LYAfrina said...

haha..comel sgt khalish

Myra Jay said...

Heheee, comel.... :D

wan nurul hezrina abd halim said...

nak cubit pp cket..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comel la khalish ni

Mimie Najib said...

pndainya khalish berposing.. sesetengah bdak segan.. :)

Chic Na said...

dulu malu2. skrg siap request lagi ye khalish. huhu..

9n0L4 said...

amboihhhhh. dh tere posing khalish ni. :)