Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, January 01, 2013

Top 5 Pengomen Setia 2012

Mesti ramai yang dah tertunggu-tunggu sapa yang rajin sangat mengomen kat blog M ni kan..
So, x nak suspen2 lagi la..M umum terus na..
Tepat jam 12 tgh malam semalam, M terus printscreen Top 5 Pengkritik Tajam kat blog Mai Nak Cerita ni...dan mereka yang RAJIN tu adalah
v
v
v
v
v

TAHNIAH KENGKAWAN 

Lepas ni rajin2 la singgah n sudi komen2 lagi kat blog M yg tak seberapa ni yek.. Sila PM nama dan alamat kat FB M yek...Klik ja FB Badge kat my side bar ni then PM yek.. Bagi sahabat GSF, M guna alamat kat page GSF tu yek..Kalau ada yang nak tukaq alamat, habaq cepat2 tau..

*Wassalam*

36 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

tahniah semua

adyna said...

wah banyak tue..

:)

izan mama mia said...

tahniah pd mereka semua

Etuza Ezawarna said...

Wow tahniah pada mereka

baby comel said...

Tahniah kpd mereka =)
Happy morning kak M

mselim3 said...

Ucapan tahniah kepada yang rajin komen kat sini k...harap2lepas ini diorang lagi rajin komen kat sini k....

mselim3

mselim3 said...

Ucapan tahniah kepada yang rajin komen kat sini k...harap2lepas ini diorang lagi rajin komen kat sini k....

mselim3

ieda said...

tahniah buat semua !

selamat tahun baru juga buat MP yee ;)

Ayuni said...

hikhik, nnti sye try naikkn nama sye kat c2....

Karukord Jagau's said...

aiik......mana nama aku....
mesti dh kena delete nih ^_^ kuikuikui

redza said...

tahniah!

ahsfantasy Ryu said...

Alamak, tak cukup laju lagi. Tahun ni kita akan selalu datang sini :D
Selamat Meraikan Tahun Baharu,
Moga tahun ini memberikan jutaan keberkatan buat kita semua:)

Deq's Qienz said...

tahniah buat mereka.

Nisah Idham said...

Tahniah buat mereka..
nampaknye Nisah kena bersenam lebih ni nak kejar dorang ni hehe

Chic Na said...

tak dpt tengok pict. tak keluar. apepun tahniah utk semua. happy blogging kak. :)

QasehnyaRania said...

as-salam selamat tahun baru ;)
tahniah buat mereka semua ;)

Yana Libra said...

kebanyakannya GSF..hehe~ :)

eita said...

tahniah..

are_lin@yu said...

wahh hebak2 depa ni..thniah buat semua!!!

dya bunga said...

byk tu komen..hihi

aku HaniAsyira said...

susah tuh nak kalahkan semuanya.. ish2

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah kepada mereka...

Cik Aini said...

aiseh..ai xdo ka akak..
mesti akak sj xnk kira nm ai nih..hehehehe
rindu nk sakat akak..rindu nk dgr aduiiiiiiii Khalish =)

nik ros said...

tahniah...byk tu komen ..

Myra Jay said...

Tahniah pada Top 5 pengomen tegar :D

Deqla manjew said...

tq M.. tak sangka tersenarai jugak wlu yg plg last tu.. hihi..tahniah buat diri sendri. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pengomen tegar betol ni hehehe...tahniah

Cik Nur said...

ooo..inilah yg akak kata dah pos tu..!
Baru baca ni...!

Apapun, terima kaseh kak...
xsangka nur duk atas sekali..hihihi

intanfirdaus247 said...

tahniah kepada depa semua..:)

Remy hazza said...

byk nyer....jauh remy nak sebaris dgn mereka........

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua :)

fieda said...

tahniah semua..

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah semua=)

IntaNBerliaN said...

aik.. nama saya pun ada... hihii... xsangka plak...

IntaNBerliaN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
9n0L4 said...

hehe. tak sabor nak balik dungun, nak tgk hadiah. :)