Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, January 09, 2013

Alhamdulillah..31 Sudah ^_^

Syukur pada Allah kerana dengan IzinNya, masih lagi diberi kesempatan untuk M bernafas di muka bumi Allah yang serba indah ni..
Sekejap ja rasa masa ni berlalu, dah bertambah lagi setahun usia dahku..hi hi..
Alhamdulillah..Thank You Allah ^_^
Terima Kasih pada my Mak sebab jadi insan pertama yang Wish my Besday tepat 12 tgh malam semalam..Luv u mom..

Terima Kasih jugak pada semua kengkawan yang wish2 besday M kat FB, Wassap & SMS semalam dan hari ni.. 
&
Special thanks to family GSF yang sudi buatkan entry khas untuk dahku... Sayang hangpa sesangat...mmmmuahhhh..

88 jejari yang tajam menaip:

Deqla manjew said...

happy besday M.. 31 pun muda lagi tu.. hihi.. jap lagi menyusul entri utk M ye.. tungguuuu..... =)

jaakechik said...

heppy besday utk kak M moga pjg umur murah rezeki dan sihat selalu...hihi.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Happy Birthday K.M :)

boni kacak said...

wah.. selamat hari lahir ye.. semoga dipanjangkan umur, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila-bila..amin..

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah~

Myra Jay said...

Alhamdulillah..

Selamat Ulangtahun kelahiran yang ke 31 ye Sis M, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa ;D

intanfirdaus247 said...

Selamat hari Lahir buat M tersayang..Kak Intan doakan agar M sentiasa sihat, ceria dan sejahtera selalu.. Ameen

MystoryPic said...

Selamat Hari Ulang Tahun M... semoga bahagia disamping keluarga ye..

lelamaisara said...

happy birthday kak M..nak buat n3 untuk kak M..sat no...:)

Dunia Wilma said...

Happy Birthday Sis ^_^

CikZaniff said...

eh besday gurl sweet 13 ke 31 nih...hihi..hepy besday kak M..hope bahagia bersama family tersayang k..:)

Kakzakie said...

Happy birthday M. Moga terus dilimpahi rahmat dan kebahagiaan.

Kesuma Angsana said...

epy birthday M same day same age with Kate Middleton ye ! hehehe

Warna Warni Kehidupan said...

selamat mengingati hari dilahirkan.. may Allah bless u..

Intan Akma said...

happy birthday ;)

Zie said...

Alhamdulillah , Heppy Birthday M.. moga dirahmati dan murah rezeki..

are_lin@yu said...

selamat hari lahir buat k.m..moga segala impian k.m tercapai ya...moga dipanjangkan umur murah rezeki dan semua yang baik2..amin..;)

kak nora said...

selamat hari jadi untuk M..

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat m.
semoga dikurniakan kesihatan yg baik.
semoga dipanjangkan usia
semoga dimurahkan rezeki
amin

BaNu Syah said...

happy besday kak..baru siap buat entry khas untuk akak =)

Nyue said...

HAPPY BESDAY KAK M :))

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday mai. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. umur kita beza setahun je la ye :)

Mia Liana said...

happy birthday M...

Tihara said...

alhamdulillah.."Allah selamatkan kamu" 2x.."Allah selamatkan M matatajam :), Allah selamatkan kamu"

selamat hari lahir yea M.. :)

Cheq Kaq said...

Selamat hari jadi M..same umur ngn cheqkaq..huruf depan cheqkaq pon mule dengan M gak..

salam perkenalan..=)

Ibu Lala said...

happy buffday...

Norhaizan hakim said...

Selamat hari jadi M...semoga sentiasa da dalam lindungan Allah dan berbahagia di dunia dan akhirat!

MaMa Rey said...

hepi birthday..tau dari MV tadi..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

hazwan hairy said...

hepy birthday kak M..smga pnjg umur murah rezeki :-)

✿A I N A A✿ said...

selamat hari jadi.. May Allah bless u.. =3

Cik Rongoks Ika said...

happy bithday M ^^

aTieYusof Family said...

Happy Birthday M...
moga sihat sllu, pjg umur, murah rezeki & bahagia selamanya bersama insan2 yg di sayangi..amin! :)

Cik Nur said...

sayang kakak jugakk..!
Hug ketat2.... :)

selamat ulangtahun ye kak.selamat menempuhi usia baru bersama keluarga tercinta..!

redza said...

hepi bufday..semoga panjang umur serta diperluaskan rezeki

aReLaN said...

hepi bday ye kak. otanjoubi omedetou. kalau gitau awal2 leh gak prepare hadiah. hehehe

nanieybarnieylurviey said...

selamat hari lahir kak M. Moga pjg umur murah rezeki, dipelihara keselamatan dan kesihatan. Semoga berbahagia selalu.. aameen..

p/s: sme ngn kate middleton la umur kak m. Dgr kt radio td. ari ni jugak.

Ratu Hatiku said...

Selamat Hari jadi M, Semoga sht selalu d murahkan rezeki dan bahagia selalu ya..

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat hari lahir M...mama dtg nak bagitahu ada n3 buat M di blog mama yer...:)

Nisah Idham said...

Kak M..
Happy Birthday kak..
semoga di panjangkan usia, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yang baik.. menjadi ibu yang mithali, isteri yang solehah, anak yang baik.. (^_~)

mselim3 said...

Selamat Hari Jadi M...moga sihat2 selalu dan berbahagia di samping tercinta....

mselim3

mselim3 said...

Selamat Hari Jadi M...moga sihat2 selalu dan berbahagia di samping tercinta....

mselim3

Mimie said...

Happy birthday

Mimie said...

Happy birthday kak M

:::aZiE::: said...

selamat hari lahir :)

CeqGu said...

selamat hari lahir M.Semoga bertambah umur, bertambah jua rezekimu...aamin

Misz Mieza said...

Selamat hari jadi M! Sama lah kita berbintang Capricorn! ^_^

Misz Mieza said...

Klik2 Nuff..
Lepas ni Mieza komen 'DONE' ea kalau Mieza dah klik iklan Nuff kat sini.. ^_~

*Jangan publish komen ni*

Cik Syida said...

alhamdulillah, semoga panjang umur dan murah rezeki :D

nik ros said...

happy bday dear..moga panjang umur dan di murahkan rezeki :)

Cik Aini said...

Ai pun syg akak sesangat...ketat2..sendat2..
moga akak bahagia selalu.amin :)

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir...moga beroleh keberkatan sepanjang usia ^_^

kena panggil kakak la ^_^

LYAfrina said...

selamat hari lahir M..
semoga diberkati & dipnjangkan umur..amin

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy bday kak mai heheh

Reiko Masashi said...

singgah sni plak

smoga pnjang umur dn di murahkan rzeki :)

Yana Libra said...

hepi besday kak! :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah....semoga dipermudahkan urusan, murah rezeki dan terus sukses....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hmmm...happy belated birthday.

TiranaAduka said...

semoga panjang umur sis m.
Tua ta 4 tahun la.adoi. Kena panggil adik .
Adik simatatajam
'Adik mt'
Tak de adiah tau.tak muncul pulak.

TiranaAduka said...

nak alamat matatajam leh..nak bg give.hehehe
tiranaaduka@gmail.com
Per/alamat matatajam

ieda said...

eppy bday MT ..
semoga sentiasa diberkati allah dan panjang umur hendaknyee ;)

eita said...

selamat hari lahir..

baby comel said...

Selamat hari jadi kak M. Moga bahagia selalu ye :)

fieda said...

happy birthday M..moga makin murah rezeki ye..tak sempat nak buat entry semalam..huhuhu

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

happy belated birthday ke kak M, moge pjg umo, murah rezeki,n bahagia disamping keluarga tersayang=)

Cho Zila said...

tahniah.. semoga akan terus berbahagia... selamat hari lahir..

Arina Shamsul said...

sayang kak m juga..hehehe.

happy birthday sayang..muah! ihik..

Jue Jaynee said...

happy besday akak. :)

Diera Tekikushika said...

happy belated birthday! semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu ya! =)

Riedaffya ibrahim said...

happy besday M...semoga murah rezeki n bahagia k akhir hayat..

Jemarisuri said...

hepi besday M...moga berbahagia slalu...js jugak nk 4 series...hihi

aizu's life said...

epy belated bday M.. smoga hidup dirahmati ALLAH, bhgia dunia akhirat, tercapai segala yg diimpikan.. amin ya rab :)

kak nora said...

selamat hari jadi..tahun 1982 ekk?..samalah tahun ngn ank sulung bunda..5/7/82

fieda said...

happy birthday M

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/01/happy-belated-birthday-m.html

umialya said...

selamat hari lahir M

the malay male said...

selamat ulang tahun, semoga dipermudahkan segala urusan

Kniedaz said...

Selamat ulang tahun..datang dari blog Fieda ^_^

TiranaAduka said...

salam adik m
1 kat sini di mlm jumaat

nadia said...

kak M! wahhhhhh, selamat hari lahir kak m! semoga kak M sentiasa dimurahkan rezeki ye!

Khairul Bariah Salleh said...

happy birthday M..semoga murah rezeki & diberi kesihatan yang baik..insyaAllah..:-)

wan nurul hezrina abd halim said...

hepi besday m...=)

Dayana Bahar said...

senyum sokmo ye.... hepi besday

dya bunga said...

selamat hari jadi kak m
http://yayabunga.blogspot.com/2013/01/happy-belated-birthday_12.html

kinara kinatara said...

yeah akak dan sweet 13..huhu..:)

kina pula sweet 02...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

happy belated besday kak m...

moga panjang umur murah rezeki bahagia disamping suami dan anak tercinta

LYAfrina said...

Hb M.. semoga diberikan keberkatan dalam hidup & dimurahkan rezeki..amin

Cinta Misteri said...

Selamat ulang tahun M. Thanks krn sudi jd kwn CiM peneman duka selama nieeee.

Chic Na said...

happy beseday. muda lagi tu. huhuhu..

9n0L4 said...

alhamdulillah. hehe. dah wish kan aritu. :)