Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, January 22, 2013

Giliran Abah Pulak


Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Kali ni M nak cerita pasai Abah Khalish plak yang dipaksa jadi Photographer Khalish.. Sebenaqnya aksi ni masa M ngan my family nak pi celebrate my besday.. So masa M tengah dok bersiap2,  Khalish ni sibuk ja nak berpixca sakan bila Ibu ngan Abah dah kata dia handsome sangat malam tu.. Apa lagi anak teruna kami ni kalut la panggil Abah dia suh amik pict dia..


Memula control ensem dulu

Pastu dah mula beraksi..hi hi hi..Nice captured Abah..

Tu diaaa dah siap baring tuh..Abaikan katil yg agak bersepah tu yek..Sesapa ada anak aktif cam Khalish mesti dah biasa ngan sepah2 camtu..hu hu hu..

Tergelak kami tengok aksi Khalish yg dok berposing sakan tu..tak menahan bila dia baring atas katil tu..muahahahaaaa..Aduiii geli hati Ibu ngan Abah ni Khalish oiii..Lagi satu, Khalish ni kalau nak snap pict mesti sebut 'handsome' bukan cheese atau senyum @ smile @ seangkatan dengannya tau.. Bajet ensem la tu yek cayang..hik hik hik... Macam2 la cayang Ibu ni..Mmmuahhh..

Wassalam


*Masih lagi entry auto publish*


41 jejari yang tajam menaip:

Ratu Hatiku said...

hehehe....cute... nnt bsr blh la jd model sbb ada gaya2 model gtu... :D

Cikgu Ma said...

comel jerr aksi khalish ni ^_^

Deq's Qienz said...

muahahaha lawak la khalish nih..mau sguh gan bgambo deh..sabo jelah.

lelamaisara said...

wah ade gaye model ni kak M...ALesya pon dah pandai posing gak sekarang kak..lucu tgok kan.

Kakzakie said...

Betul memang pun hensem auntie tengok pun suka:)

Wak Gelas™ said...

sibbaik khalish x sebut nak adek 7 8 lapan lagikks., ihiKKs

Nyue said...

alahai cutenye si khalish ni..hehehee...nak jadi model yea

Mimi Azirah said...

mcm mcm gaya budak bujang sorg nih la

hazwan hairy said...

dah pndai pose.:-)

ieda immi said...

alah2 comel khalish ..
dah macam2 gaya ada haa
rajin abah snap ye ;)

Deqla manjew said...

bertuahnya M dpt ank hensem mcm khalish..mmg hensem sungguh aih.. tergoda deqla tau.. hihi..pndai posing tu yg x menahan tu..kalo nk tau, hubby citer ms kecik2 suka bergmbr..tp skng x suka pulak ..huhu..pelik.. nk tgk khalish camne besaq nnti.. :)

are_lin@yu said...

amboi khalish sakan no..mcm romeo dah ha..hehe

Kesuma Angsana said...

amboi dh mcm model lah ! hehehe

aTieYusof Family said...

hahhaa..posing sakan noo khalish ni..hehe..takpe mmg hensem pun..semangat snap picture..:)

CikZaniff said...

kemain khalish..cm kpop je tgk..hihi

boni kacak said...

pose yang baring tu boleh hantar ke majalah mangga tu.hehehehe

Mrs Velentine said...

memang posing maut sudah si khalish ni..abah pun melayan jer..hhehe

Mrs Velentine said...

done digi

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Hensem... Dgn gaya lagi tu tgn kat kocek..

CeqGu said...

pandai dia bergaya, ikut sapa la tu gamaknya hehehe

hana hadi said...

amboi. ni mesti pantang jumpa kamera nak posing je

Hatimi Tahirruddin said...

alamak khalish.... siap posing atas katil tu...haha

Cik Nur said...

heeee..pandai dia posing.. :)

dia hensem dah kiut..!

rindu diaaa..!

Cik Aini said...

hahahaha
jgn aksi terlampau tau Khalish..cukup la dulu Acik Ai dh tgk.hehehehe

qendu kat akak sgt2.muahhh :)

Nastyna said...

dah mmg hensem... boleh tahan posing nyer.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehehe khalish oh khalish..abah pulak jd photographer dia yer

Nisah Idham said...

aduhai khalishhhh
awak memang hensem pun.. hehe

Mimie Najib said...

pndai khalish buat gaya ya.. bjak..bijak.. :)

Tihara said...

hensem nye dia bergaya :)

Shida Radzuan said...

amboi pndai dia pose heheee :D

intanfirdaus247 said...

pandai khalish posing ye..hehe

QasehnyaRania said...

hihi..cute dia.
dah pandai bergaya bagai ye :D
sib baik abah layan kan :D

Dayana Bahar said...

Memang ensem... hehe

Yana Libra said...

baju GSF ke tu kak?

Chic Na said...

hensem betul khalish ni. posing maut gitu. hihihi..

Remy hazza said...

memang khalish pandai bergaya......

kayyana said...

sebab die tahu die handsem le die suwuh ckp handsem.. tp nnt gambarnye mulut tertutup la sbb ujung nye m.. hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

nie kalau bawak photoshoot mesti sporting nie m=)suka dia senyum manis=0

shuhadaothman said...

hehe. fotogenik ni kak. pandai je dia posing. handsomeeee! ^^

Arina Shamsul said...

hahahaha..mmg comel pun.

9n0L4 said...

hehehe. pandai la khalish posing. senyum comel pun pandai. ;)