Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, January 11, 2013

Ahamdulillah..Rezeki Lagi La...

Assalamualaikum & Salam Ukhwah..

Syukur Ahamdulillah....seronok sangat bila check peti pos ada sampul khas untuk Si Matatajam..terima kasih kali ni M tujukan pada
v
v
v
Pemilik blog http://www.hazwanhairy.com/..Hadiah ni M dapat sebab M top commenter kat blog Hazwan Hairy ni..Actually hadiah ni untuk segmen anjuran HH tapi walaupun M tak jadi antara pemenangnya, M tetap dapat untuk Top Commenter..Murah hati Hery..Hadiah tersebut adalah kalendar 2013 special editor gitu dari HH..

Cantik kan!...Kalau nak kenal Hazwan Hairy ni, klik ja Link kat atas tu untuk ke blog beliau


Yang keduanya, M menang hadiah dari GA Wak Gelas..Tak sangka sangat tersenarai dalam lima peserta bertuah tu..Hadiah ni M terima petang Khamis ari tu..Abang Pos Laju yg antaq.... Memula tu terkejut gak la kan dok pikiaq sapa yg bagi sebab M xdak order barang secara on9 pun.. Rupa2nya hadiah dari Wak Gelas...Banyak tau hadiah yang WG bagi..Ada Tshirt dari Krabi, pen dari Australia, FM & Keychain dan jugak mini radio bentuk IPhone...Radio tu awai2 Khalish dah sambaq, HP dia katanya..ha ha...

Cer tengok hadiah2 tu..banyak kan....TQ Wak...Nanti buat GA Lagi yek ^_^
Jom terjah blog Wak Gelas...


Terima Kasih Hazwan Hairy & Wak Gelas

*Wassalam*

40 jejari yang tajam menaip:

umialya said...

wahhh rezeki, akak nak jugak boleh?

Cik Nur said...

alhamdulillah..rezeki..!
nur doakan moga akak msentiasa murah rezeki lagi.. :)

CikZaniff said...

rezeki kak M mencurah curah la kan..senyum smpai telinga la tu..

psstt cantik header..:)

Yana Libra said...

wah, banyak tu hadiah dr wak gelas~~ :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa dpt daripada wk gelas gak erk..... tahniah... si matajam..
hehehehe....
yg daripada Hazean Hairy, leeza dpt gak. hehehehe

Tihara said...

best nye rugi tak joing..
alhamdulillah,tahniah M..
wak akak dah penah p blog dia..another one lom penah lagi :)

eita said...

tahniah...
paling seronok kalau dapat hadiah kan...

baby comel said...

Wah, tahniah kak M. rezeki lagi =)

Jemarisuri said...

tahniah M...rezeki besday M ni...

Nisah Idham said...

Tahniah Kak M..
bestnye dapat tshirt dari krabi ye.. kalau dah rezeki.. (^_~)...

Bui Junaidi said...

WALAWEH..BERTUAH BADAN..TAHNIAH

deno said...

banyaknya hdiah... :)

Dayana Bahar said...

hadiah hari lahir tu... tahniah ye

CeqGu said...

Wowowo banyak hadiah tuh,bak sini sikit hihi

Mama Adam said...

banyaknya!!!! tahniah!

cik kiera said...

Tahniah kak . Rezeki2 :)

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki :)

adyna said...

tahniah mai ;)

Cik Aini said...

wah..
tahniah2..
mmg rezeki akak lah ni..x siap2 dok mngomen kan :)

Wak Gelas™ said...

alhamdulillah dh selamat semuanye kaanss.., timekaseh jugak mak M tuu

dya bunga said...

tahniah kak m..:)

kinara kinatara said...

wah tahniah kak:)

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah....siap dapat "iphone" lg tu....

intanfirdaus247 said...

bestnya adiah2 nih..khalish sambaq radio tu..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah..tahniah kak m

Remy hazza said...

sama ngan remy....
dapat hairy punya ngan wak gelas jugak.... kita serupa.....
tahniah...

IntaNBerliaN said...

tahniah m.. :)

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki

Deqla manjew said...

cantik..tahniah M.. deqla mmg x dapek la nk terjah blog hazwan ni..huhu..

are_lin@yu said...

sweetnya kak m..banyak hadiah..thniah!

are_lin@yu said...

sweetnya kak m..banyak hadiah..thniah!

Mrs Velentine said...

tahniah..rezeki birthday tue

Myra Jay said...

Tahniah kak ;D

Deq's Qienz said...

wahh murah rezeki kak m..tahniahh

shidaR said...

tahniah kak M..wahh shida pon dpt calendar hery tu nice kan :)

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah kak..rezeki Allah..alhamdulilah hehe

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhhh tahniah sangat=)

Chic Na said...

murah rezeki kak M. semoga berpanjangan. ;)

9n0L4 said...

admire betul la kat blogger yg ade brg persendirian ni. kreatif. :)