Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, January 23, 2013

WW: Khalish Naik Itik

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^




p/s: Heran sungguh Ibu ni, dalam bebanyak menatang kat situ, Awat la itik yg dia pilih..hi hi
Published with Blogger-droid v2.0.10

52 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

Itik ke angsa tu..?
Comei kot menda tu..sebab tu dia suka...

hehehehehe,...

akak ingat tak dia naik moto kat melaka tu, kemain sukaa dia..hihi

Nyue said...

hahahahaha....khalish ini, jiwa jambu la...

N.Aima K said...

lebih comel kot kih3x

AyueJean said...

Agaknya itik yang paling menarik perhatian kot...
Hehhehehe..

hazwan hairy said...

sbb nmpk cm cntik myb..haa

Deq's Qienz said...

wahhh nak naikk jugaaaa

are_lin@yu said...

haahha nk wat cmna k.m itik juga idaman dia..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sebab itik comel tu pasal khalish suka naik itik hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cubit2 tuk khalish

Deqla manjew said...

nk tau ka kenapa M??? haa.. meh nk habaq mai..sbb itik kan ada muncong seksi mcm ai.. hahahaha.. dia rindu aunty ai dia la tu.. hahahahaha.. ai baca komen deqla ni x?? alamak.. larikkkkk.... :p

Nisah Idham said...

itik kat TSH tu ye.. hehehe
Nisah selalu dudk kat kerusi tepi tu sambil dgr lagu budak2 tu.. best jgk layan.. (nak naik dah tak muat dahhhh)

Mrs Velentine said...

comel bah juga itik ni KAk M

Mimie Najib said...

sebab itik tu nmpk cute.. :)

Sue-Rya Qistina said...

budak2 mmg suka naik mendalah ni kan. anak2 saya pantang sungguh nampak mainan ni. mesti dok celoteh panggil mummy mummy nak naik. kat giant sek 13 shah alam free je. naik la berpuluh kali pun.

Ratu Hatiku said...

hehehe...mgkin itik tu lain dr yg lain kot...

zino said...

itik tu comel ada jambul merah hehe

Tihara said...

dulu dia minat lembu, ni itik plak..hehe :)

Solehah Shamsuddin said...

haha sbb itik da mulut muncung kot

Kesuma Angsana said...

budak2 mmg suka lah dgn benda mcm ni...n Mai tq support blog KA all this while ye. sgt2 KA hargai!

NIA SI DRUMSTICK said...

nape ibu dia xnaik itik skali?hehehe

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Lucu sungguh persoalan kak M.. Apa la menarang yg ada kt stu :p

Jemarisuri said...

itik kan kiut....hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum M...dah tu yg dia suka kan comel je...:)

Hatimi Tahirruddin said...

mmg heran...mungkin itik tu nampak cute sgt kot...haha

boni kacak said...

hahaha.comelnya dia..

Cinta Misteri said...

Wahhh wahhh Khalish. Hepi jep...

Cik Aini said...

hehehehe
Khalish suka mulut itik kot..muncung....
erkkk muncung?hahahahaha

kak nora said...

salam

dya bunga said...

Sbb itik tu comell kot..haha

Mama Adam said...

quek quek! quek quek!

aReLaN said...

bagi dia itik paling comey kot.hehehe

Shida Radzuan said...

itik cute kak M hehee :D

intanfirdaus247 said...

hihihi...khalish khalish..hehe

lelamaisara said...

itik tu comey kot..:)

Cendol said...

Khalish!!!eee lama tak singgah belog ni lama tak tengok wajah ceria kanak2 ini.semoga kamu membesar menjadi anak soleh..

QasehnyaRania said...

suka khalish ye ;D

Dayana Bahar said...

Asal bahgia khalish yer...itik pun itik lah.. janji hepi

Yana Libra said...

itik leher panjang kot? tu bukan angsa kek kak? huhu~

Chic Na said...

hanya khalish yg tahu sebabnya. hihi..

Remy hazza said...

seronok dia memandu itik tu......

Remy hazza said...

seronok dia memandu itik tu......

kayyana said...

sebab itik comel dan besar.. agaknye la kot...

Mama Adam said...

itik comel! hahahah

BUNDA a.k.a KN said...

bunda kembali lagi..

wan nurul hezrina abd halim said...

kemain ceria lagi khalish=)suka sungguh nagn itek

shuhadaothman said...

bertuah si itik khalish pilih dy. hehehe

Arina Shamsul said...

hahahahaha..itik kan comel dear..kekeke

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hahahaha... seronok dia dpt naik itik... comel!

BUNDA a.k.a KN said...

tonggang itik ekk..suke nyer dia...

Lynn si pipi merah said...

sis apa khabar? lama tak updated blog ni. moga Allah permudahkan untuk sis dan keluarga.

Iyraa Cariyno said...

jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

9n0L4 said...

hehe. kalau itik betul, khalish takut tak kak. ;)