Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, January 02, 2013

WW: Pict Khalish Berukuran Passport Yg Pertama


Published with Blogger-droid v2.0.9

44 jejari yang tajam menaip:

umialya said...

hensemnya dia

Deqla manjew said...

wahhh segaknya khalish.. tetiba teringat adui khalish masa deqla & sepupu mama terlanggar dia.. adui adui adui.. hahaha.. comel jek. :)

mia izzati said...

ni kena wat frame ni kak hehe..wat kenangan

are_lin@yu said...

alahai pndainya khalish senyum tgkp gmbaq..rindu khalish!

Chic Na said...

encemmm.. nk buat passport ke? msti nk holiday jauh ni.. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haippp awat comel sgt...buat gambo passport nk p obersea ker kak hehehehe

CeqGu said...

berapa umur anak M ni?

CikZaniff said...

comel macam mamanya..:)

hazwan hairy said...

wahh comel lah...

ieda said...

comel khalish ..
nak kemana nieee ;)

Mrs Velentine said...

comel

Cinta Misteri said...

alolololo... senyum simpul.

my little boy Aqil pown dh ada passport pic masa buat international pasport dia awal thn aritu

aku HaniAsyira said...

comey nya dia. nampak cam matang pulak kan.. hemsem besar2 ni.. =P

baby comel said...

Amboi.. Segak btl dia tu :)

Tihara said...

comel..penuh konfiden..nak g holiday mana kalish :)

redza said...

hensem boy

Hatimi Tahirruddin said...

wah khalish memachokan wajahnya...mmg mesra kamera la khalish ni...

aReLaN said...

ni gambar nak masuk skolah ke???hohoho

nik ros said...

comel jea :)

intanfirdaus247 said...

segaknya anak teruna M nih..:)

Misz Mieza said...

Ensem! ^_^

Remy hazza said...

comel khalish nie.....
senyum simpul.....

izzah said...

Salam kenal...

Hensem...segak n bergaya yek....:-)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

comel.... serius ... comel.

Mama Adam said...

handsome la!!!

nadia said...

comeyyyyyyyy ngattttt yeeee :)

Cik Nur said...

aduii..aduii..aduii..!
serius rindunyaaaa..!

Eca Dwinky Asha said...

wah...comel je khalish mcm tu eh

Azian Elias said...

salam kenal...

my second one pun baru je buat IC.. nak kena amik next week kot..

boni kacak said...

Ala.. comelnya dia..hehehehe

Myra Jay said...

Aloloo comelner ;D

Ena's Palace said...

comeyy...

sHaRiNa eLyaNa said...

nsib ja dia snyum..sha dlu xdanya mood nak bergmbr snyum ..haha

fieda said...

line slow tak keluar gambar..

nanieybarnieylurviey said...

Hensemnye.. Senyummu menawan.. Pandai khalish senyum

dya bunga said...

comelnya..

Karukord jagau said...

encem laa :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wah handsomenyer boboi nie=)khalish kalau senyum mmg sweet sbb suka ketap bibir cam2..mulut mcm mulut kak m lah.gaya senyum serupa=)

Cik Aini said...

hihihi setuju ngan jagau..
ensem !

Kesuma Angsana said...

wah encemnyer... hapy birthday ye

Deq's Qienz said...

ensem boyy..pic nk kasi skul ek.

IntaNBerliaN said...

handsome boy :-)

lelamaisara said...

hensem anak akak ni...

9n0L4 said...

kecik kecik pun dah ade gmbr pasport. comel. :)