Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, January 03, 2013

Terima Kasih Sahabat GSF


Assalamualaikum & Salam Ukhuwah

Kali ni M nak cerita pasai hadiah2 yang M terima masa gathering kat Melaka hari tu.. Memang tak sangka sangat ramai yang bermurah hati nak hadiahkan something sebagai kenang-kenangan..


Tengok tu macam2 adooooo..Bertuahnya dahku ^_^v

Yang ni hadiah dari Big Boss GSF, Mama Arina..Mama bagi tudung, keychain dari Bandung dan Sabah( tempat kelahiran Mama), kepit baju cute dan kad yang comel


Ni plak dari adik2ku Cik Nur & Cik Ai...Beg pepel cute tu hadiah dari Nur dan pastinya brooch gojes tu  dari Ai

Hadiah2 ni pulak pemberian Cute Mama Lelamaisara
Bekas pink yg bercermin kat dalam tu cantik sangat, Lela sertakan jugak ketip kuku dan sebatang pen..


Walaupun tak dapat join, Dya tetap bermurah hati hadiahkan souvenir keychain dari Cameron Highland


Dan yang ni plak, hasil cabutan pertukaran hadiah..Hadiah ni dari Mama Arina..M dah siap melaram gelang2 tu Mama..hi hi..Brooch tu pun cantik tau! Rose lagi....so sweet ^_^

Alhamdulillah...syukur pada Allah...Semoga murah rezeki kengkawan semua yg sangat2 murah hati ni.. Kalau ada gathering yg kedua nanti, kita tukaq2 hadiah lagi yek kengkawan..

Wassalam



46 jejari yang tajam menaip:

Jemarisuri said...

bestnye ...gathering blogger ke...hikhik

sal said...

walau pun kecil tpi berharga nilainya..sentimental value..

Riedaffya ibrahim said...

murah rezeki ye...

sHaRiNa eLyaNa said...

wah byknya hadiah hehe tahniah akkk

Tihara said...

semua cantik2 hadiahnya..alhamdulillha..sweet memories ni :)

aku HaniAsyira said...

banyak nya!!!! sonok ni.. boleh buat kabinet untuk hadiah je

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah.. Murah rezi. Cntik2 semia.. Yg ptg dr kesayamgan kak M :) hehe

kak nora said...

bestnyer dapat hadiah, tentu seronok kan... dapat buat kenangan..

Cik Nur said...

sama2 kaseh akak nur sayang.. :)
akak dapat warna pupple yee...
ai dapat pink..
ihihihi.. :)

dya bunga said...

ruginya xdpt join..:(

Chic Na said...

semua bawak balik banyak hadiah. jeles hokey. tanda kenangan kan. :)

Myra Jay said...

Itula dunia persahabatan..

Mesti akan ada sebagai kenang-kenangan :d

Hatimi Tahirruddin said...

huishhh syoknya dapat hadiah sekali byk...tahniah2...tak sia2 bertepung tawar....

Karukord jagau said...

lain tawon kali ada lagi aku nak ikooot ^_^

Mama Adam said...

bestnya! sweet je semua kasi tanda kenang-kenangan

boni kacak said...

wah...bestnya.. dapat banyak hadiah. namoak memang meriah perjumpaan gsf tu

Deqla manjew said...

best betol dpt byk hadiah.. segan pulok kami dtg x bawak hadiah utk setiap sorang.. xpe, nnti deqla kirimkan hadiah tu kat smua yg join hari tu ya.. :)

CeqGu said...

cutenya yg siput tu hihi

ahsfantasy Ryu said...

alhamdulillah, rezeki.. hehe :)

mselim3 said...

wahhh..teruja sekali dapat hadiah tu....mesti best kan...

mselim3

Mrs Velentine said...

bestnya dpat banyak hadiah

Mas Zull said...

assalamualaikum M...wah seronoknya dpt berjumpa n bertukar2 hadiah yg menarik semoga hubungan tetap sentiasa berpanjangan...:)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestnya,,..dapat banyak hadiah

Solehah Shamsuddin said...

comelnya hadiah2 ni.murah rezeki akak ye

are_lin@yu said...

nice kan..semua hadiah cntik2..hihi

aTieYusof Family said...

Best nya...cantik2 semua gift tu..:)

ieda said...

wahh banyak nyee
cantik2 ..
tahniah dik ;)

seronok kalau selalu ada gathering macam nie kan ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh wahh banyaknyer kak m dapat=)bestnyer

Cik Aini said...

hihi sama2 akak syg..
harap ukuwah antara kita bkekalan selamanya..amin
yg pastinya suma hadiah mmg comel..terbaik kan kak :)

Nyue said...

nyue pon xsangka....dh la nyue xprepare hadiah buat semua...segan pilu rs..huhu...

intanfirdaus247 said...

bestnya..... cantik2 semuanya M

N.Aima K said...

oh i loikeeeeee

-meeSUPERGIRL- said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkk haha

CikZaniff said...

tahniah M..suka la tu dpt hadiah..hihi

Kesuma Angsana said...

wah byknyer dpt adiah ni

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..rezeki semuanya:D

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

comel2 gift 2...

Deq's Qienz said...

byknya hadiahh..untung sapa yang ke sana kan..

Arina Shamsul said...

sama2 kasih dear..eh,gelang mutiara tu boleh muat gak ke dear?

Nisah Idham said...

semua cantik2 belaka.. (^_~)
mesti best boleh buqat koleksi ni (^_)

kinara kinatara said...

wah cantik semua hadiah2 2..suka sangat:)

IntaNBerliaN said...

bestnya... byk hadiah

lelamaisara said...

sama2 kak M..best kan banyak dapat adiah..ehhehe

Yana Libra said...

bestnye~~~ :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comey2 n cute2 semua hadiah yg dpt...best2 hehehe

9n0L4 said...

best best sume hadiah korg. untunglaaaaaaaa. :)