Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, December 22, 2012

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod




Kali ni M nak join GA Wak Gelas plak...Ni first GA yg Wak anjurkan..So M nak support la GA Wak ni sebagai tanda sokongan sesama kawan..Tak gitu Wak ^_^v

Jom kengkawan kita join ramai2 GA Wak ni..Hadiahnya IPOD TOUCH & 5 Hadiah Saguhati....ha ha..Sapa nak join la...

Tarikh giveaway wak bermula dari 22 Dis 2012 hingga Sabtu, 5 Jan 2013 (12.12 pm)

*Wassalam*

35 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

waw meanriknya GA wak :)

Mimie Najib said...

selamat ber'GA'.. gud luck.. :)

*done click2 disini.. :)

Cikgu Ma said...

nak join...adoi..banyak plak ga nak join..haha

jaakechik said...

slmt bersegmen kak! gud luck...

Budak Kampung said...

goodluck kak

izan mama mia said...

nak joint jugalah..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak join juga lah.. hehehe

miz ruha said...

wah... bestnya hadiah...
gud luck kak M... ^_^

Hatimi Tahirruddin said...

menarik hadiahnya...semoga berjaya dan selamat berGA...

Deqla manjew said...

Wahhh...hadiah bestt...insyaAllah nk join nti..hihi...good luck M..

adyna said...

gud luck mai :)

Wak Gelas™ said...

salam mak M.. terimakasih krn sudi join giveaway wak yee.. muger berjaya..,ehHHee

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen (",)

ahsfantasy24 said...

all the best dear sis :)

redza said...

best jugak hadiahnya..semoga berjaya yer

the malay male said...

Good luck

Che Rosliza Che Mat said...

good luck...

Cik Aini said...

gud luck sis :)

shuhadaothman said...

good luck kak m :)

kinara kinatara said...

selamat bergiveaway kak:)

Budak Kampung said...

goodluck kak..iman dri segmen sme

Myra Jay said...

Good luck Sis:)

intanfirdaus247 said...

Kak intan pon join..hehehe..good luck juga M

dya bunga said...

good luck

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck kak !!

fazy fyza said...

assalamualaikum... datang dari GA yang sama.. :) fyza BW :) follow dah. hehe

http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/wak-gelas-1st-giveaway-secondhand-ipod.html

Mrs Velentine said...

good luck

Cik Nur said...

Semoga berjaya kakkk.. :)

wan nurul hezrina said...

mcm besh jer hadiah2=)semoga success=)

LYAfrina said...

gud luck

ct kektus said...

gudluck kakak. :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :-)

shasha yacob said...

saya pun kira nak join jugak wak punya GA nih, nanti je lah yekot

Wak Gelas™ said...

Salam mak M.., TAHNIAH anda telah memenangi GA wak .. sila hantar nama dan alamat sebelum 9 Jan 2012 kul 12pm:

wakgelas@yahoo.com

Wak Gelas™ said...

ralat:
Salam mak M.., TAHNIAH anda telah memenangi GA wak .. sila hantar nama dan alamat sebelum 9 Jan 2013 kul 12pm:

wakgelas@yahoo.com