Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, June 23, 2012

1st Give Away by Aliana



Assalamualaikum kengkawan...

Petang2 ni join GA pun best gak nih....GA yg M teringin nak join kali ni dari blog mylifealiana93... Tuan punya blog ni namanya Aliana Azman... Sapa2 yg nak top up free, hangpa mesti join GA ni tau... Mana la tau kot2 ada rezeki nanti, dapat la top up free. Pastu bleh la bergayut sakan dan sms sampai lebam. Ha ha...

Insan bertuah yg M nak tag kali ni>>>>>>>>Mama Arina( BHM )...


Kalau sesapa yg berminat nak join dan nak tau pasai GA ni ngan lebih lanjut klik banner kat atas tu k...Wassalam...

7 jejari yang tajam menaip:

~Sweet Honesty~ said...

bertuahnya beliau..hehe.. selamat bersegmen..(^_^)

Si Matatajam said...

Tq SH... Ok join sama..

Deqla manjew said...

mama arina mmg bertuah..hihi..good luck! :)

Wanieys said...

gud luck kak...mama arina mmg betul2 bertuah hihihi

لين Si Pipi Merah said...

^_^ alhamdulillah... gud luck yep

dyabunga said...

good luck ye

IntaNBerliaN said...

good luck :-)