Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, June 20, 2012

" 1st Giveaway by jaakechik corner"

Nak Join Klik Banner Ok..


**Assalamualaikum to my beloved readers and friends**
Kali ni M berminat sangat nak join  entry dari blog JAAkechik. Cuba baca kat bawah ni...

Nak wang tunai RM30? nak contact lens? shawl? header? banner? topup? meh sini ramai-ramai join GA jaakechik corner. syarat mudah. hadiah TIP TOP! jom la join... rugi kalo tak join...TERBUKA untuk semua blogger malaysia.
Ha! amacam berminat tak? kalau berminat cepat join tau...



Langkawi ni memang banyak tempat yang best2.. Tapi M pilih 3 tempat yang M rasa paling wajib la yek kalau mai ke Langkawi ni semua pelancong kena lawat tempat2  ni ok..


Langkawi Cable Car yang femes sangat2 ( lebih kurang 10 minit ja dr umah M) Hangpa bleh tengok pemandangan Langkawi yang indah sangat dari atas Gunung Mat Cincang ni..

Pantai Cenang (tempat beriadah paling best) Nak berkelah, nak mandi laut, nak jejalan di persisiran pantai..Ha! ni la tempat yg sesuai.. pulak tu banyak betoi aktiviti  yang ditawarkan kat sini  antaranya jet ski, parasailing, banana bot dan macam2 lagi tapi kena bayaq la..


Dataran Lang ( tempat lepak dan cari inspirasi masa sekolah dulu he he..)
Dataran Lang ni antara mercu tanda Pulau Langkawi la. Sapa2 yang mai ke Langkawi kalau tak amik gambaq kat sini  umpama tak lengkap la kedatangan hangpa kat sini. he he pandai ja M ni...

Member2 yang M tag kali ni
Si Pipi Merah
Aina
Adylia

Jadi,M harap syarat untuk GA ni dah dipenuhi ya puan penganjur. Moga2 ada la rezeki M nak menang kali ni. Insyaallah..

Untuk keterangan lanjut dan syarat2 GA ni bleh la klik banner tu ok...
 Wassalam


pict kredit : Google


26 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

semoga berjaya..!

jaakechik said...

TENGKIU FOR JOIN YA. complete dah ni. x kisah citer jer apa saja..hehe

Wanieys said...

wish u luck kak heheee....kak M pun best la sporting gitu hehe

dyabunga said...

good luck!!..mcm nk join juga je

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Gud Luck, M. :) Owh!yer, pasal telekung travel tu, member YM beli kat Jln Masjid India, KL. M berminat ke?Kalau nak mintak tolong YM, boleh je YM kirim kat dier, sebab dier nak pegi lagi katanya, weekend nie.Kalau M nak, YM bleh tlg tolong courier kan kat M.Tapi, klu M nak pi sendiri pun, maybe lagi puas hati, sebab banyak pilihan. (^_^)

لين Si Pipi Merah said...

huhu.. maceh tag lynn.. gud luck! pantai cenang ..cantik..pernah p dgn femily tahun lepas.. ;)

Mak Wardah said...

Salam kenal.

Akak suka blog ni...

Arina Shamsul said...

terus teringin nak ke langkawi lak dear..hehehe

semoga berjaya dear :)

are_lin@yu said...

oo kat langkawi ka..mmg best..hehe..gudluck dear ;-)

ieedaz @ mama_isha said...

moga berjaya yer..kite pun join gak:)
bestnyer M duk kt langkawi eh...suke sgt g sane...!

Yumida said...

gdluck..langkawi mmg terkenal ngan tmpt percutian kannnn

Masz Sidek said...

good luck...

lelamaisara said...

huu..tak pernah sampai langkawi...best nye...
good luck...

Deqla manjew said...

good luck.. deqla mcm teringin lak nk join.. tgk camne nnti..hihi

Si Matatajam said...

Tq ya kengkawan semua

Solehah Shamsuddin said...

goodluck ye

Masha Meisters said...

dah join...selamat berjaya juga ye sis MM...bestnyer nak g langkawi...huhu

Adylia Qarissa said...

good luck..huhuu..kalau menang boleh kongsi hadiah ?? ;p

Nurul Faiz Bikers said...

salam perkenalan juga..
sy follow sini jugak yer :)

Deq's Qienz said...

rajinnya kak join GA..btw gud luck ya

IntaNBerliaN said...

sy blm pernah sampai lg sini.. xtau la bila nak jejak.. :-)

Dieyna said...

GA lgi eik... hehe

|shuhadaothman|TM said...

goodluck sis M :)

jaakechik said...

esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan sila alert ya!

jaakechik said...

esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan sila alert ya!

Si Matatajam said...

@jaakechik Insyaallah Jaa...Harap2 ada la rezeki M..