Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, June 19, 2012

' 1st Giveaway by AinaSyafiqah '


Kalau nak join Klik Banner Ok..


**Assalamualaikum**

Ni Contest kedua untuk hari ni yang M join GA dari blog adik AinaSyafiqah. M dapat tau tentang GA ni dari adik Aina melalui FB

GA ni nak kan pesertanya mengedit gambar tapi akak ni tak pandai nak edit mengedit ni dik oi... Nasib baik sunat je part ni. kalau wajib abih la akak..

Dua insan bertuah yang M nak tag kali ni

Doakan M menang ye...Wassalam..

19 jejari yang tajam menaip:

DakVanila said...

thaks join , edit gambar tuh tak dipakse :/

Si Matatajam said...

Sesama Aina.. Hope ada la rezeki akak nnt..

Yana Libra said...

good luck :)

~Sweet Honesty~ said...

gud luck yea..

Deqla manjew said...

deqla lagi la x reti nk edit2 ni..hihi...good luck.. :)

Cinta Misteri said...

Selamat bersegmen...

Haa Miss Banu & Cik Waniey...joint jgn tak joint :)

aReLaN said...

gudluck & selamat ber'GA'.all the best k

Shahriah Abdullah Novelis said...

SM serius akak tak tahu apa kebenda tu.. ada juga masa BW nampak Giveaway... waduhh jakon kan akak ni hehehe

Dieyna said...

Selamat bersegmen ye...

Norzie hany said...

Good luck M.

Nyue said...

selamat bersegmen sis :)

Masz Sidek said...

good luck.. :D

lelamaisara said...

good luck

are_lin@yu said...

gudluck dear..rasa macam nak join..hehe

Wanieys said...

gud luck kak...thanks tag wani :))

IntaNBerliaN said...

good luck ;-)

|shuhadaothman|TM said...

good luck dear :))

Miss BaNu said...

wahhh thanks yer sbb tag saya..good luck yer kak...
hari tu akak ada tnya kan ktmana sy tgk drama korea tuh semua yer..
sy tgk kat dramacrazy.net kt situ mcm2 drama ada..best2 semuanya...

Si Matatajam said...

Cik Banu: skang gak M terjah he he... Tq for ur info