Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, June 16, 2012

Alhamdulillah Khalish Dah Sihat

Assalamualaikum semua...

Lega dan bahagia sangat M rasa bila, putera M yang sorang ni my Khalish dah sembuh demamnya, dah tak muntah2 lagi, dah berselera nak makan macam biasa dan aktif sampai tak hengat macam biasa...Alhamdulillah, syukur padamu Ya Allah atas ujian yang tak seberapa ni...

Sori ya kengkawan M tak dapat nak bw blog hangpa Jumaat semalam sebab M kena tolong family my hubby wat kenduri tahlil untuk arwah pak mentua M yang genap seminggu pemergiannya. Alhamdulillah sekali lagi, sebab semuanya berjalan ngan lancaq. Bila kita saling tolong menolong ni semua perkara dapat diselesaikan ngan mudah kan!

Sebab letih sangat bila balik umah, tu yang M tak berdaya nak bw blog kengkawan semua ni. Sampai ja umah, kemas2 umah apa yang patut. Pas tu, teruih cari bantai ( bantal ) dan zzzzzzzzzzzzzz.....Jadi hari ni, M nak balas kunjungan semua yang tak jemu2 singgah kat blog mymatatajam ni... Tunggu tau.... Wassalam...

10 jejari yang tajam menaip:

Masha Meisters said...

kesian mama MM penat ye...

khalish pun dah baik...yeahhh!!!!! alhamdulillah

Cik Aini Lavender's said...

alhamdulillah...
mesti Qhalif dah kembali aktif..siap la mama dia lps ni :)

Si Matatajam said...

Masha n Cik Aini : penat M nak mlayan si Khalish ni he he... Tapi apa2 pun M mmg bahagia ngan telatah dia...

~Sweet Honesty~ said...

syukurlah khalish dah sembuh.. pelan2 bw yea..(^_^)

Syafiqah Azmi said...

alhamdulillah...=))

Wanieys said...

kesian kak letih dan penat...rest la kak kesihatan diri pun kena jaga juga....alhamdulillah khalish dah sihat...lega kan bila anak dh sihat klu dak mesti kita asyik susah hati....

Chic Na said...

happy dgr khalish dh sihat.

cik na tggu M datang. hehe.. :)

wan nurul hezrina said...

alhamdulillah..mmg risau kalau anak2 sakit=(

لين Si Pipi Merah said...

elhamdulillah.. :)
kak m ..syukran ye .. walau penat tak lupa juge singgah kat belog lynn...

9n0L4 said...

alhamdulillahhh. dah sembuh ehhh. saya ni pun baru nak BW ni. sebok sgt minggu ni.