Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, June 29, 2012

SEGMEN:PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

Klik Banner Kalau Nak Join

Assalamualaikum kengkawan...

Hari ni M nak join segmen dari blog Hazwan Hairi.
Kekerapan berblogging setiap hari : Pagi, Tengahari, Petang, Malam.. ( Ada masa ja memang akak blogging ja )

Kalau ada sesapa nak join masih sempat lagi, sebab tarikh tutup 30 Jun
Cepat tau...

M tag semua member2 blog ni ok... Kalau berminat join la yek..

14 jejari yang tajam menaip:

hairy said...

terima kasih akak sebab sudi join segemn sya ni..nnti sng sya nk BW dkt blog nih...tq sgt2...eh xpe xtaq pun xpe sy jnis xksh...hehe...

dyabunga said...

slmt bersegmen..=)

~Sweet Honesty~ said...

huhuhu..selamat bersegmen la yeaa..

Kesuma Angsana said...

he he sya pun dh join juga!

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen..

Wanieys said...

selamat bersegmen kakak ku sayang :))

Nyue said...

selamat berblogwalking m :)

Cik Nur said...

selamat bersegmen M.. :)

lelamaisara said...

selamay bersegmen...good luck..:)

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama. salam kenal yeah \:D/ haha :p

hairy said...

saya dh msukkn akak dlm list n entry blh bw lah ea...

Alynn Nyzaa said...

368 follow ur blog~
dari segmen sama no.49 :D

jemput singgah~
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama follow kamu

http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html