Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, June 25, 2012

TQ Arina Shamsul




Apa habaq hari ni? M kat Langkawi ni sihat dan ceria.... Bertambah ceria bila terjah blog Mama Arina dapat banner percuma hasil kerja tangan beliau sendiri.. Banner ni dia buat khas untuk ahli2 GSF. Ha! Tu la untung dan istimewanya jadi member Group/Geng Segar Follower ni...

Jadi sebagai tanda ucapan terima kasih M yg tak terhingga untuk Mama Arina, entry ni dibuat khas untuk mama...Sapa2 yang belum terjah blog Mama Arina (Bunga Hati Mama) terjah cepat tau. She is so friendly and humble...Rugi tak kenal Mama kpd Nur Afeya Alesya ni..(klik wording purple tu)

Cute kan Banner kat sidebar blog ni...Jangan la segan2 nak xchange banner ngan M na. Habaq ja kat comment box. Nanti kita deal ok...

TERIMA KASIH MAMA ARINA SHAMSUL

Wassalam...

24 jejari yang tajam menaip:

izan mama mia said...

wah..dah siap eks...cantik lor

Nyue said...

cantik banner tuu..pagi2 ag nyue da tgkk..sgt2 comel

Arina Shamsul said...

alahai..terima kasih banyak2 atas entri ni lalink :)

muah!..hehehe.

take care :)

Ayuni said...

cute!

Si Matatajam said...

@arina: sama2 kasih dear. Hi hi..

Deqla manjew said...

amboiii antara yg terlaju terima banner...hebakk.. hihi...

Wanieys said...

wah cantiknyer....best la kak M hihihi

eima said...

wahhh syok...cute

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cutenya banner :)

are_lin@yu said...

sangat cute lah sis..sesuai sangat..tahniah dear ;-)

lelamaisara said...

wah..dah pasang dah....cantik..betul tak tipuu....

Deq's Qienz said...

cantek la sis..tahniahh but i'm so jeles wif u..hahahaaaa

ieedaz @ mama_isha said...

cantek tu...bestnye!

aReLaN said...

nice.nak jugak.wuuuuu

dyabunga said...

dya baru send details kt mama arina..haha

masyiFadz said...

cutenya....erm...sy follow awk keyh

Chic Na said...

siap dah M punya. cik na blum sibmit pun lg. xde idea. hehe..

btw, pefium M br sampai td. TQ so much. wangiii.. :)

LYAfrina said...

rezeki ahli GSF ;-)

Masha Meisters said...

hhehehe...masha pun dah dapat tau...kikiki...jom cekedaut!!!!!

IntaNBerliaN said...

cantik.. pandainya dia buat kan ;-)

Dieyna said...

mama memang 1st class... serius...

wan nurul hezrina said...

mmg sesuai banner2 ngan blog=)nampak keserasian=)mama arina mmg siapa tak kenal dia n tak join gsf rugiii..hikhik

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehehe, YM dah kenal.Asal sepulau ngan YM, :)

9n0L4 said...

wow. cntik comel banner die. belum bagi details lagi. hehe. :)