Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, June 21, 2012

" 1st Giveaway By Izzah Ismail "



Assalamualaikum kengkawan...

Petang ni M nak join lagi satu GA by Izzah Ismail.. M dapat tau tentang GA ni kat blog Lynn Si Pipi Merah. So sapa yang tak kenal lg ngan blog cik Lynn kita ni bleh la terjah lepas ni.

Ok la berbalik pada GA yang dianjurkan oleh adik Nurul Izzah ni, sapa2 yang rasa berminat nak join gak klik ja banner tu ok. Hadiah memang dasat!!! Sebab ramai yg sponsor untuk GA Izzah ni.. Disamping join GA tu bleh la kita tambahkan kenalan blogger sama kan... Tarikh tutup GA ni 15/09/2012 sama tarikh ngan birthday Izzah. Jadi ada masa lagi la kan pada yg berminat nak join. He he...nak tau pasal syarat, hadiah dan segalanya pasai GA ni klik cepat banner kat atas tu ok!

Wassalam

27 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

semoga berjaya.. :)

lelamaisara said...

good luck M

Wanieys said...

gud luck kak...mcm best jer nk join juga...hope mlm ni ada masa la nk join...skang ni line super2 lembab hahha

are_lin@yu said...

gudluck dear..;-)

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen yea..(^_^)

Nyue said...

semoga berjaya M :)
Dpt hadiah jgn lupa share2..ehehe

Shahriah Abdullah Novelis said...

SMT akak tak reti hehee.. tak pe tumpang happy aje k..:)

Si Matatajam said...

Tq kengkawan...
Kak. Sha... M dulu pun tak tau hapa... Tapi blajaq Dari kengkawan yg anjurkan Dan yg join... K. Sha tak join pun takpa... Peminat dah ramai tu....dah femes...

Deq's Qienz said...

gud luck kak..

Ivo Serentha and Friends said...

Beautiful bunner mouse, really special, a warm greeting to you

Wanieys said...

selamat malam :)
wani cari shoutbox tak jumpa kira aci la wish selamat malam kat sini kak noh hehehehe

izan mama mia said...

good luck

aReLaN said...

rajin betul join GA. all the best ye

IntaNBerliaN said...

good luck

jaakechik said...

gud luck dear! hope u win hehehehee....

Deqla manjew said...

moga ada rezeki yer. good luck. :)

hazfee said...

good luck.hehe

Dieyna said...

semoga berjaya

Yumida said...

gdluck sis..moga jd org bertuah nnti

Miss BaNu said...

good luck kak....

Masz Sidek said...

good luck...

CikZaitul said...

semoga berjaya :)
done follo u :)

Arina Shamsul said...

saya doakan kamu bertuah dear :)

Izara4eva™ said...

good luck :)

Busyra Bt Takiyudin said...

gud luck.. :)

لين Si Pipi Merah said...

assalammualaikum...

ehem...ehem.. mcm terasa ada yg memanggil2 lynn kat sini... aiwahh!syukran jiddan sis m.. jom join! moga najah kita nanti sis m..kan3..

dyabunga said...

goodluck..:)