Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, April 08, 2013

Digoda....Menggoda..Tergoda...

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah


Akibat digoda oleh entry Nurul...Dan promosi menggoda oleh FB Tan Tin Tun milik kat Kak Intan.. 
Akhirnya dahku TERGODA jua...muahahaha... 

Dan hasilnya ----------->>>>

So..sesapa yg perfume lover cam M ni, bleh terjah FB @ blog Kak Intan hokayss ^_^

Wassalam

p/s: Service Kak Intan memang tiptop tau...

27 jejari yang tajam menaip:

jaakechik said...

wow beli perfume baru, comelnya packaging nya patut la buat Kak M mudah tergoda..hehee....

Riedaffya ibrahim said...

sy pon tergoda jugak...dlm proses order jugak ni...

AyueJean AJ said...

Hehheheh..
tahniah.... Tergoda jugak... =D

intanfirdaus247 said...

hehe..alahai M, siap buat entry lagi..:)) terima kasih...tp sayangnya yg vials tu pecah..posmen la tu..masa depa duk punggah tu mesti main campak2 je..hmm/..sian M

wan nurul hezrina abd halim said...

hahaha samalah kita m..nurul bab wangi2 mmg tak blh tahan..eh yang nina ricci tuh sedap tak baunyer??

PuanZaniff said...

ingt menda yg digoda2 tu..hihi

eima said...

seb baik tak minat klu tak mesti tergoda .. perfume pun ai tak pakai ...hihi

Mrs Velentine said...

alamak hari tue baca kat kak nurul skg kak m..jangan tergoda..haha..done olay & hi shop

Kesuma Angsana said...

hehehe apa salahnyer berwangi2an kan M

Deqla Manjew said...

hanya krn tajuk tu deqla tergoda nk klik cpt2 baca entri M ni..hahaha... amboiii parah dah ni... ;p

umi alya said...

itulah, akak ingan nak gak order brg ngan Intan tapi sampai loni, masih tak order2

Rosmiza Ali said...

Dah lama tak shopping perfume since yang ada ni pun tak abis2 lagi.. Huhu..Perfume hantaran 2 tahun lepas pun still tak abis2 lagi.. Nampak sangat iols ni jarang pakai perfume.. Hehhe..

PSSSTTT! KLIK2 DONE! ^_~

tenku butang said...

amboi.. cantik packaging..

datang kunjungbalas ke sini, dari blog http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2013/03/jom-main-kelik-kelik.html

syiela said...

nk pi jenguk gak ni :)

Che Rosliza Che Mat said...

cutenya bekas perfume tue...

Lynn Munir said...

Perfume baru, packaging comel, ramai le yang berkenan nanti.

NIA SI DRUMSTICK said...

beli jgn xbeli.hehe..

Tihara said...

comey la perfume ni.. :)

nanieybarnieylurviey said...

Nina ricci mmg best

Cik Nur™ said...

akak beli dua botol ke..?
wahhhh....bestnya...!

Chic Na said...

teringin gak tp tak sempat survey lagi. huhu..

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul barujer oder n menurut kak intan berlian dia kata last stock..yang nina ricci tuh=)ku terpikat ngan botolnya..

izan mama mia said...

wanginyer..sampai cni..

Cik Aini said...

eh sama la kita kak..perfume lover :)
kasut suka x kasut?hahahahahahaha

N.Aima K said...

all the best dear!!

Yana Libra said...

ooo, borong 2 terus ye kak..huhu~

9n0L4 said...

amboihhhh. nk satu kak. hihi. nmpk byk je tu. :)